Esad, 14 milyon mülteci halkı mı temsil ediyor?
Esad, 14 milyon mülteci halkı mı temsil ediyor?
.

Yorumlar13

  • Selçuklu Alparslan 5 yıl önce Şikayet Et
    6 yıl önce suriye halkı barış içinde yaşarken, bugün gelinen noktada göçler ölümler iç karışlık sonuç olarak suriyenin bu duruma düşürülmesinin kime faydası oldu. Tabiki; ISRAIL' e İSRAİL suriyenin bu durumundan faydalanarak FİLİSTİNDE rahatça katliam yapıyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Terore bulasmayan makul muhalefet kim ne kadar gucleri var?
    Cevapla
  • Osman KAYA 5 yıl önce Şikayet Et
    İşgalci emperyalistlerle onların hain işbirlikçilerinin müslümanlara ''terörist'' demesine inanmayın. Feraset imanın işaretidir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Umut karka 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet muhmut soylediginiz herseye bire bir katiliyorum ama elimiz de güçlü bunuda kabul etmeleri lazim
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • İnsan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu Arap Müslümanlar kadar aciz bir topluluk görmedim. Öldürülenler hem kendi insanları hem de Müslümanlar. İslam'a göre yaşayan ve uyan olsaydı bugün Ortadoğu'da kimse ölmezdi. Türkiye kendine kendine uğraşıyor. İslam bayrağı altında olan tek devlet Türkiye Cumhuriyeti devletidir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    buda Ataturk sayesindedir.
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    esadın soyu yavudi olmasın halkını öldüren adam akla bu geliyor
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Tespitler doğru. Yanlış olan ise bu haklı olan 14 milyon Suriyeli'nin 6 milyon haksız suriyeliler ile mücadele etmek yerine çareyi doğup büyüdüğü topraklardan kaçmayı görmesi.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Önemli degil 5 yıl önce Şikayet Et
    Olay ancak bu kadar güzel aciklanabilirdi. Tebrik ederim.
    Toplam 1 beğeni
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Kafirlerin büyük menfaatleri için Allah (c.c.) cehennemi yarattı. Kafirler ve zalimler için YAŞASIN CEHENNEM. Allah (c.c.), Bu millete ve ordusuna zeval vermesin.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mestane 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra ben olsam memleketimi terk etmem bütün dünya suriye'yi boşaltmak istiyor. kimse bunun farkında değil mi
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylenmiş, çözümü Türkiye dışında kimse istemiyor. Esad'la görüşülmesini de, Türkiye'nin zulme karşı tavrını ve görüntüsünü zedelemek için istiyorlar. PKK'yı destekleyen, katil bir diktatörle ne konuşulabilir ki, Türkiye zaten olaylar başlamadan önce bu durumlar yaşanmaması için tüm girişimleri yapmıştı. O gün insan gibi konuşumadığın biriyle bugün mü konuşacaksın! Ayrıca, Esad hangi ılımlı tavrı gösteriyor ki böyle bir süreç başlatılacak. Esad, Rusya ve İran'ın arkasına saklanmış, teröristlerle işbirliği yapan ve halkına zulmeden bir korkak! Zaten şu anda Suriye'nin kaderi Esad'ın ellerinde değil, sadece bir kukla!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • çeto 5 yıl önce Şikayet Et
    evet biz daha güçlü olana kadar bu rezilliğe katlanacağız.. gözümüzün önünde Müslümanları katledecekler ancak bağırıp çağıracağız... evet türkiye olarak daha çok alışmamız daha güçlü olmamız gerekli çünkü ümmet bizden yardım bekliyor. çünkü biz güçlenmezsek daha çok müslüman katledeilecek...
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat