Ama Kemal bey hiç yerli silahımız yok demişti.Acaba bilerek mi yoksa bilmeyerek misöyledi.Bilerek söylediyse ihanet bilmeyerek söylediyse cehelettir.Ülke yönetimine talip olan adama bakın.
BeğenCevaplaToplam 2 beğeni
Ferudun7 yıl önceŞikayet Et
Çok şahane
BeğenCevapla
Hamdi7 yıl önceŞikayet Et
Allah yardımcımız olsun hz Muhammed aleyhisselam şefaatcimiz olsun inşallah âmin
BeğenCevaplaToplam 4 beğeni
Sezgin7 yıl önceŞikayet Et
Akşama kadar sürekli olumsuzluklardan bahsedenler şunu bilsin. Türkiye müthiş derecede ilerliyor. Az çok yurt dışına 30 yıldır gidip gelen birisi olarak şunu söyeyebilirim Türkiye çok hızlı büyüyor. Gelecek bizim. Yeter ki birliğimizi bozmayalım. Allah din ve millet düşmanlarına hainlere fırsat vermesin.
BeğenCevaplaToplam 41 beğeni
Ayhan7 yıl önceŞikayet Et
insallah bu chp denen beladen yakin zamanda türkiye olarak kurtuluruz
BeğenCevaplaToplam 33 beğeni
tebabet7 yıl önceŞikayet Et
rabbim dünya gözü ile güçlü TÜRKİYE yi görmeyi nasip etti inşaallah daha güçlenecek
BeğenCevaplaToplam 29 beğeni
mehmet islamoğlu7 yıl önceŞikayet Et
Gururlandık inşallah devamı gelir,milli savaş uçağımıza kavuşuruz.Emeği geçen herkesten allah razı olsun.
BeğenCevaplaToplam 35 beğeni
Türkiye7 yıl önceŞikayet Et
Yerli milli üretim güç demektir.
BeğenCevaplaToplam 30 beğeni
Üretelim7 yıl önceŞikayet Et
Allah razı olsun teknolojimiz ve savunma sanayimiz için üretenlerimizden milli savunma sanayi teknolojimizde daima üretelim her şeyden üretelim çok üretelim tahrip gücü çok etkili mühimmatlar motorlar tanklar toplar elektromanyetik toplar helikopterler uçaklar gemiler radarlar roketler füzeler hava savunma sistemleri uzay araçları ve daha nice çeşitlerini üretelim ve daima ARGE ler yapalım bütün üniversitelerimizin ilgili bölümleri de bu alanlarda buluşlar ARGE’ler yapsınlar.
BeğenCevaplaToplam 11 beğeni
Ömer7 yıl önceŞikayet Et
Elhamdülillah
BeğenCevaplaToplam 15 beğeni
ali7 yıl önceŞikayet Et
Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin... Bütün bu silahların dünya barışı ve mazlumların göz yaşını dindirmek için kullanılacağına ve gerektiğinde de ülkemizi korumak için kullanılacağına inancımız tam, desteğimiz tam.
BeğenCevaplaToplam 10 beğeni
Çetince7 yıl önceŞikayet Et
Hay ağzınıza sağlık Batuhan Bey! Evet bunları yazalım, hem de öyle bir yazalım ki, dünya bizim hem nasıl tarih yazdığımızı hem de nasıl dirildiğimizi ağzı açık aval aval seyrederek izlesin.
BeğenCevaplaToplam 10 beğeni
anadolu7 yıl önceŞikayet Et
bu ülkeye verebileciği olmayan olmadığı gibi varlığı bu ülkeyi geren sipariş proje pionların arkasındaki güçlerin yani türkiye ve islam düşmanlarının manipilasyonlarına prim olması bunların bu zavallıların ne hale düştügü siyaste üretemediği kend milletinin değerlerine yakınlaşamaması bunların kandan kinden nefrttten türkiye düşmanılarından meded umar hale gelmeleri çaresizliklerinin ve korkularının tezayürüdür bu millet arif bir milletir asla ülke menfaatine uymayan sahiplenmeyenlere asla prim vermez
Yorumlar13