Örneğin görülmemiş siyasi mühendislik yürütülüyor..
Örneğin görülmemiş siyasi mühendislik yürütülüyor..
.

Yorumlar8

  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'yi bölmek parçalamak üzere dizayn edilmiş bir blok ve her daim güçleniyorlar. 15 temmuz bizim için büyük bir fırsattı en şerefli işi Ömer Halis Demir yaptı darbeci generali gebertti kendisi de şehit oldu. Allah mekanı cennet olsun. Biz bilemedik o gece hepsinin kafasına sıkılacaktı, yanlış yaptık. Hem de ne kadar Türkiye düşmanı varsa o gece hepsinin işi bitecekti, sonra gerideki çapulcularla da yargıyı meşgul ederdik. O gece darbecilerden belki bir kaç kişi geberdi, ama bu tarafta 250 vatan evladımız şehit oldu.
    Cevapla
  • bayram 4 yıl önce Şikayet Et
    tespitler yerinde her zaman uyanık ve güçlü bişir ve beraber olmak zorundayız
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    hocam bu sefer bu ülkenin dinine saldırı başladı müslümanları devlete soğutmak ama hükümetten tık yok
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Alaattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu memleket ne hainler gördü Yüce Allahın izni ile hepsinin hakindan gelindi yinede gelinecek islam sancağının direğinin tek dikili olan yeri türkiye cumhuriyetidir ne cezayire ne arabistana ve başka sozde müslüman ülkelere benzemez Allahım yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • kmsk 4 yıl önce Şikayet Et
    " Türkiye’nin geleceğe dönük iktidar alanı da Selçuklu, Osmanlı, Cumhuriyet sürekliliğinde demirleyenler tarafından formatlanacaktır." ....bağlamın çok kapalı kaldığını söylemem gerek. format atan mı? format attıran mı ..?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • emir ılgaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabiiki tedbir alınmalı..tv de adama soruyorlar,deprem için tedbir aldınız mı diye adam gayet rahat,tabiiki bütün duaları ezberliyoruz diyor..Böyle değil tabii..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • H. Bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir siyasi mühendisliğin de Muhafazakarlar tarafından yapılması ile ilgili çalışmalar var mıdır? Muhafazakarların da mutlaka böyle bir çalışmaya gitmesi, bir ve iri olmak için şart olmuştur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Tamer 4 yıl önce Şikayet Et
    Er meydanında sıkça kullanılan bir söz vardır Analar ne yiğit doğurmuş diye. İbrahim bey sizde basın meydanının yiğitoğlu yiğidisiniz
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat