Bir milli güvenlik meselesi olarak ‘tohumculuk’
Bir milli güvenlik meselesi olarak ‘tohumculuk’
.

Yorumlar25

  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Saraçoğlu iyi insandır, muhalefet etmeye gerek yok.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok güzel çalışmalar anlamadığım şu televizyonlarda devamlı haber yapıyorsunuz şu sağlıksız bu kansorejen şu çocukları bağımlı yapıyo diye peki bunlara izin veren kim gıda bakanlığı ne iş yapıyor bunlara fırsat veren benmiyim niye halkını korumuyorlar birde şu 2006 da çıkan ithal tohum ekme mecburiyetini kim çıkardı Biliyormusunuz bu yıl ithal buday tohumu almayıp kendi ayırdığı tohumdan eken çiftçiye destekleme verilmicekmiş Allah vatanımıza milletimize devletimize zeval vermesin yazılıp çizilenlere bakıyorum olan şeyleri aklım almıyor cevaplarsanız sevinirim
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sevgi Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben hocamizin maydanoz kuru sayesinde yuksek tansiyonumu kontrol altina aldim, 19 yilda bir paket tansiyon ikaci bile bitirmedim alhamdulillah. Yukseldikce kuru tekrar yapoyorum dusuyor.
    Cevapla
  • Niş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocamızın Türkiyede ilk döylediği konu mısırın genetiği ile oynadı Almanlar demişti yıl1995 di sanırım
    Cevapla
  • İkoroglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hoca bütün bildiğini resimleri ile kitap yapıp belki 500 yılsonra kendisini anlarız
    Cevapla
  • Dedomar 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzel de şimdiye kadar nerdeydik, kısırlık oranı %25 çıktı kanser aldı başını gitti
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Erol09 4 yıl önce Şikayet Et
    Turk milletini taniyorsan sebebi belli. Kendi ulkesinde yetisenler yerine sadece Hava atmak icin Ithal olanlari tercih ederse sonuc bu olur. Ataturk ne demis? Istikbal Goklerdedir, ucun bakalim daha yukseklere.
  • Yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarım ilaçlarının kullanımı denetim altına alınmali yeraltı suları kimyasallarla kirletiliyor ayrıca topraklarımız kanser oluyor
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Bülent Arpacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ata tohumu ile üretim yapmak kılıç kalkanla savaşa gitmek gibidir s400 ve s500 ne kadar gerekli ise tohum teknolojileri o kadar gereklidir. Kılıç kalkandan ne kadar vazgeçmiyorsak ata tohumundan o kadar s400den nasıl vazgeçmiyorsak tohum teknolojilerinden o kadar vazgeçemeyiz. Domates biber mısır fasulye gibi birçok türün yabanileri ıslah edilmiş ilk materyalleri de Avrupa kıtası orijinli değildir. Bu türlerde ata tohumda bulunmaz. Orijini anadolu olan türlerde bu ihtimal mevcut. Bu türlere ve diğer yeni dünya türlerine ait tohumluklar da ilgili kuruluşlarda muhafaza edilmektedir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu işe bakın yerli tohumu yasaklayan bu devlet yine yerli tohumu teşvik eden bu devlet. Allahım ne günlere kaldık. Daha bir kaç sene önce tarım bakanı Faruk Çelik'ten hibrit tohum kullanmayan çiftçi desteklenmeyecek diye yasa çıkarmamışlarmıydı.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ondan razı olsun ülkenin kapitalistlerin ektiği hastalık deposu tohum ve et ürünlerinden gerçek ürünlerimize geçebilirsek ülke sağlığa kavuşacaktır.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Erdoğan AKBULUT 4 yıl önce Şikayet Et
    haber güzel ve uyarıcı ancak bu haberler yayagınlaştıkça bu işin sahtekaları da artmaya başladı . öyle macun ve kür reklamları televizyonlarda yayınlanmaya başladı ki bu kürlerin şifa nedeni olmadığı hastalık kalmadı zannedersiniz. bu işin ehil olanı ile sahtekarını ayırd etmek çok zor. hatta ne idüğü belirsiz bazı karışımların reklamlarında sayın saraçoğlu hocanın görüntüleri kullanılmaktadır bu kişiler için mutlaka hukuki ve diğer tedbirlerin alınması gerekiyor. RTÜK ve diğer teknik kuruluşlarla bunların yayın yapmalarının önüne geçilmeli diyor ve saygı değer hocaya çalışmalarında başarılar diliyorum.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Konusunda çok değerli bilim insanı.Allah yolunu açık etsin.Reis, bu insanların kıymetini bilir.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    herkes faydalanır çok güzel icraatlar
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Metin Durmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun ibrahim hocama rabbim uzun uzun sağlikli ömür versinde insanliga hizmet etsin insallah
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Yurtseven 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık olduğu sürece 3 şey olacak bunlar olmadan sağlıklı yürütülmezse insanlık çok zarar görür 1 Tarım 2 Tıp sağlık 3 Hukuk Bunların sağlıklı işleyişi hem devletin milletin gücünü ve devamlılığını sağlaması açısından çok önemli
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat