6284 konusunda kandırılıyoruz, tuzağa çekiliyoruz
6284 konusunda kandırılıyoruz, tuzağa çekiliyoruz
.

Yorumlar13

  • Mehmet Gülgün 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ayırımcılığı istismar edenler de çoğalıyor;kiracısı,öğrencisi,mecburi maddi ilişki içinde olanlar çok.Menfaatlerine ulaşmak için bazıları iftira ile tehdit ediyor.Yaşadım,biliyorum.Bunlar adliyeye rahatlıkla gidebilirken;günahsız,masum erkek de endişe ve huzursuz hissediyor en azından..Bazılarına yarar,bazılarına zarar veriyorsa o yasa tekrar gözden geçirilmeli,iftiralar önlenmelidir.
    Cevapla
  • Gencer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Müslüman olarak, beşeri kanunların asla huzur getirmeyeceğini söylemek yerine "Müslüman erkeklerin “6284 sayılı kanun yetmez daha sert, daha keskin, daha detaylı kanunlar istiyoruz” diye Türkiye’yi ayağa kaldırmaları lazım." diye yazmak kanımca ya bir MÜNAFIĞIN ya da CAHİL bir müslümanın yapacağı iş olsa gerek. Kademin güdümündeki bir devlet kadrosundan sonra onlara uşaklık edenleri okumak neden bizleri şaşırtıyorsa :)
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Meryem 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni ve yedi sülalesi tez zamanda 6284 ile sınasın. Madem o kadar masum bir yasa alınganlık göstermezsin herhalde!
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Serdar ç 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha itici kanunlar olacağına daha yapıcı aile birlikteliğini devam ettirmek için kadın ve. erkeği Uzman kişilerle olumlu yada olumsuzda olsa her. İki tarafı madur etmeyecek şekilde hayatı devam. ettirmek lazım
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Bülent sakar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu düşüncelerinizden ötürü sizinde 6284 iftira ve fuhuş kanunu kullanan karımdan bir farkınız kalmadı ,dilerim Allah'tan o 6284 'e maruz kalırsınızda yüzümüze bakacak yüzünüz olmaz ."gaya" kuyusu sizi bekliyor inşallah .
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Cheef 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni 6284 ile terbiye etsin kısa zaman da
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Afkan azar 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni6284 magdur etsin bir kadın iftirasına magruz kalda kadın beyan esasmı deyilmi örenirsi bide tacizden iceri girdinmi ilahi adalet ozaman dır işte bu yazdıkların dorumuymuş yalanmıymış ozaman ögrenirsin
    Toplam 2 beğeni
  • Nevzat çakmak 2 yıl önce Şikayet Et
    Dilerim Rabbim seni en kısa zamanda 6284 le karşılaştırsın
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Özgür 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah burda yalan yanlış yazdığın yazılarla algı yapıp insanları yanlış bilgilendirdiğin için seninde hatta çocuklarınında başına gelir.Dünya kaç bucakmış görürsün.Senin gibi hakkaniyetsiz olan adaleti savunmayan insanlar yüzünden kadın cinayetleri durmucak.Siz ve sizin gibileri allaha havale ediyorum.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hüseyin Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    6282 seni evinden sorgusuz sovalsiz evinden atirir sen erkeksin senin şerefin haysiyetin gururun yokmu inşallah başına gelir
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Fırat KARATAS 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabim tez zamanda seni 6284 ile imtihan ederse , sen de öğrenirsin.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Nahir filiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Fitneyi işte böyle allayıp pullarlar. 6284 aile bırakmadı. araştırın istatistiklerde gösteriyor kadın cinayetlerin % 90 sebebi 6284 .
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece senin için “6284 sayılı kanun yetmez daha sert, daha eskin, daha detaylı kanunlar istiyoruz” .
    Cevapla Toplam 13 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat