Koltuk amaç, Kıbrıs araç
Koltuk amaç, Kıbrıs araç
.

Yorumlar6

  • yüregir 4 yıl önce Şikayet Et
    kıbrıs halkını boş verin orası TC nin savunma hattıdır...işte o kadar... gerekirse toprağımız olmalıdır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ibrahim kıyakoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    ne diyeyim hocam bana soracak soru bırakmadınız. sizi bütün kalbimle tebrik ediyorum beni şahsen çok rahatlattınız.Allah sizden ve sizin gibilerden razı olsun.Allah a emanet olun..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın KKTC'de aday olması bile hata, gitsin çok sevdiği rum tarafında aday olsun. Maaşı bile kesilmeli, aldıkları geri tahsil edilmeli, izzetli birisi ise Türk tarafında elde ettiklerini iade etsin, sevdikleri tarafa gidip yaşasın, adını dahi değiştirsin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Halil YÖRÜKOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin Kıbrıs ile ilgili olarak yapmış olduğu bunca fedakarlık ve almış olduğu riskler ve vermiş olduğu bölgesel mücadeleye rağmen söylediği sözlerle gerçek niyetini ortaya koyarak bizi sırtımızdan hançerleyen Mustafa Akıncı'nın kendisini Güney Kıbrıs'a satmış olduğu gün gibi ortada durmaktadır. Bu hainin bir kez daha seçilmemesi için Türkiye'nin önümüzdeki seçimlerde aktif olarak rol oynaması gerekir ve bundan sonraki süreçte bu zavallıyı muhatap bile almamak gereklidir.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Turan Elbir 4 yıl önce Şikayet Et
    Her hafta buranın kadrolu yorumcusu musunuz? Türkiye kurtardiysa önünde secde mi etmeliler. Rum Lefkoşa ile Türk Lefkoşa arasında dağlar kadar fark var. Dökülüyor ülke. Sevinsinler mi?
    Toplam 3 beğeni
  • RECEP BOZDOĞAN 4 yıl önce Şikayet Et
    İlginiz için çok teşekkür ederim Halil Bey.
    Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat