Erdoğan’ı devireceğiz, Türkiye’yi düşüreceğiz derken Şam mı düşecek?
.
Yorumlar13
kadir alp5 yıl önceŞikayet Et
Ne güzel anlatmışsınız elinize yüreğinize sağlık
BeğenCevaplaToplam 3 beğeni
Osman çoban5 yıl önceŞikayet Et
Kalemine sağlık.
BeğenCevapla
mustafa cakir5 yıl önceŞikayet Et
guzel bir yazi teskkurler ve yuzde yuz katiliyorum ve butun vatan severlere selam olsun.bu savasi lehimize sonuclantiracagimizdan cok eminim.cunku allahinda bir plani var butun planlara ragmen.
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
Anadolu5 yıl önceŞikayet Et
İbrahim hocam varolasin, senin yazilarinin hepsi harika aydinlatici,
BeğenCevaplaToplam 5 beğeni
FEHMI SAYGILI5 yıl önceŞikayet Et
evet AYNEN ÖYLE...
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
önder5 yıl önceŞikayet Et
bravo tesekkürler kisaca özetlemissin
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
Halit Bağdatlı5 yıl önceŞikayet Et
Allah razı olsun. Böyle kalemi güçlü imanlı yazarlara ihtiyacımız var. Yoksa bu zındıkları kim susturacak.
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
Brk5 yıl önceŞikayet Et
Harika bir yazı eline sağlık
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
abdullah iyibilir5 yıl önceŞikayet Et
kalemine sağlık ibrahim bey yaz her şeyi yaz insanlar öğrensin sağolasın
BeğenCevapla
enver5 yıl önceŞikayet Et
bu batı ve maşası Ortadoğu, sn. c.başkanımız Erdoğan'ın gitmesinin bir şeyi değiştirmeyeceğini anlamalılar ki, sn. Erdoğan üzerine yoğunlaşmasınlar.
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
Seçilmiş Aslan5 yıl önceŞikayet Et
Allah in takdirini önüne geçmek isteyen zallimler için yaşasın cehennem.
Beğen
enver5 yıl önceŞikayet Et
sn. c.başkanı erdoğanın ömrüne ömür katsın yarabbim. endişemiz sn. erdoğanı koruyamamız. putinle görüşmesini normal ve elzem görüyorum ama moskovaya gitmesine sıcak bakmıyorum. Allahım korusun yarabbim.
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
Muhsin5 yıl önceŞikayet Et
Değerli yazınızı sonuna kadar okudum. Bilgilendirmeniz çok iyi. Burada anlatılanların dahası da olduğu kesin. Muhalif kesim bir şeyler planlıyor. Günlerdir twitter üzerinden bir ekip gece gündüz yalan haberler yayıyor. İşin aslını bilmeyenler hemen inanıyor. Sosyal medyada daha aktif olmak bu yazılanları hemen ama hemen ulaşması gereken yerlere ulaştırmalıyız yoksa Hak ile Batılın bu savaşında çok kayıplar vereceğiz. Üzerimize düşeni yaparsak İnşallah Allah'ın izniyle kafirlere galip geleceğiz.
Yorumlar13