Ateşkes kararı çıkacak mı? Ankara 5 Mart’tan nasıl bir sonuç bekliyor?
Ateşkes kararı çıkacak mı? Ankara 5 Mart’tan nasıl bir sonuç bekliyor?
.

Yorumlar7

  • özmuşlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben reisin geri adım atacağını sanmıyorum.Bizler halk olarak onun zaten yaptıklarından öte, bu yanını çok seviyoruz.Onun içindir ki ölümüne reis.Rusya ' ya gelince elinden geleni ardına bırakmasın.Komplesi ateş olsa yakacağı cümbüş kadar yerdir.Biz vatanımız için ölmeye hazırız, putin'de hazırlarsa , buyur er meydanına.Kıyametin kopacağı yer meydanlardır , masalar değildir.Evvel ALLAH masada da reise güvenimiz tamdır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    fırat kalkanı derken zeytin dalı derken barış pınarı derken şimdide zincirin son halkası bahar kalkanı asla geri çekilme yok ruslar daha çok kaybedecektir korkmaya gerek yok.5 marttan sonra idlipte hangi uçak olursa olsun hedefimizdir dicek türkiye,olurya ruslar inat ederse de mecliste savaş kararı çıkartıp boğazlarıda kapatarak rusları suriyede perişan etmek gerekiyor..ve ayrıca şu idlipte rejim askerleri ambulanslarla taşınıyo onun için bu ambulans vurmama hassasiyetinide gözden geçirmemiz gerekiyor
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • h.arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    bukadar gerilimin olduğu bir ortamda reis niye moskova ya gidiyor?ben güvenlik ten endişe duyuyorum.BM de cenevre gibi yerlerde görüşse daha rahat olurduk..allahım esirgesin..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ertaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba, Cenevre bu zamana kadar Türkiye Lehine ne zaman acil toplantı ve gerçek anlamda karar aldı ve yaptırım uyguladı ki?
  • kim 4 yıl önce Şikayet Et
    esedin işini bitirdiğimiz zaman rusyanında iranında suriyeden alabilecekleri bir şey kalmıyor. çünkü muhatapları olan esedin işi bitmiş oluyor. Allah esedi devirsin yerle yeksan etsin ciğerleri parçalansın tez vakitte İnşallah. sonra pkk pyd ypg ye sıra geliyor sonra da onların işini tez vakitte bitirmek lazım geliyor. böylelikle suriyenin yarısına yakın bir kısmı bizim kontrolümüze geçmiş ve mazlumlar güvene kavuşmuş olacak İnşallah. sıcak denizlere olan kıyılar verimli araziler ve petrol buranın halkına dağıtılacak İnşallah. ezan sesi susmayacak. Allah büyüktür.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemeldir ki görüşmeden daha önceki görüşmelerde olduğu gibi iyi niyet ve temenni çıkacak. Ama Rusya bundan önceki görüşmelerden sonra verdiği sözlere rağmen duramadı ki şimdi dursun. Yine muhtemeldir ki savaşta çıta yükselecek.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mustafa çevik 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir havanda ŞAM' a atsak ne olur
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat