Hainlik bazı insanların fıtratında olan bir şey ve gerçekten buyurduğunuz gibi insanın ruhunu karartan pisikolojik bir hastalık.Bir insanın ekmeğini yiyip, suyunu içtiyi ülkesine zarar vermeye çalışmasının mantıki bir izahı yok. Çok nadir de olsa iyileşenler olabiliyor.
BeğenCevapla
Latif5 yıl önceŞikayet Et
Valla bravoo tutmayın
BeğenCevaplaToplam 2 beğeni
reisin adamı5 yıl önceŞikayet Et
turgay güler bey kadar vatansever bir kimse görmedim o söylüyorsa hakkı hakikati söyler 15 temmuz kahramanımdır kendileri saygılarımla allaha emanet olunuz
BeğenCevaplaToplam 2 beğeni
İbrahim Durmuş5 yıl önceŞikayet Et
Tamam güzel kardeşim.Haklısın.Artık bunların çekilecek halleri kalmadı.Yahu dikkat ediyorum bunların yalanı üreteni ile inananlarının arasında hiç bir fark yok.Bodoslama üstüne atlıyorlar.Yahu bir kere insan sorgulamaz mı yok.boşlar vallahi kafaları boş.İddia ediyorum bunların beyinlerinin olduğu yerde başka bir organ var.Şeytan bile bunların yanında hikaye.Bunların cümlesi şeytanı pabucuna ters giydirirler.
Yorumlar6