"Terör Devleti"nin ilk adımı
"Terör Devleti"nin ilk adımı
.

Yorumlar34

  • Diriliş 3 yıl önce Şikayet Et
    Çil yavrusu gibi topla yoket, hayır düne kadar Musul Kerkük bizim değilmiydi bizde bir taşla iki kuş vurmuş oluruz inlerini başlarına yıkarız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Dalli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi oldu toplu hareket edeceklerinden toplu derslerini alacaklar gruplar arasında ayırım yapılmadan kaynaklı zaman kaybı ortadan kalktı
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • son osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye sınırını kapatsa açlıktan hepsi bas bas bağırır
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Bozoklu Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarih değil,hatalar tekerrür eder.Mele Mustafa Barzani'den beri Kürt hareketini temsil iddiasındaki ''Boş Kafalar'' geçmişten ibret almayı,hep aynı hatalara düşmemeyi bir türlü öğrenemediler.Sovyet takviyeli Kürt Mahabat Cumhuriyeti'ni bitiren Şah M. Rıza Pehlevi daha sonra Mahabat Cum.nin genel Kurmay Başkanı M. Mustafa'yı Irak'taki isyanında destekledi.Sovyet desteği çekilince Mahabat Cum.nasıl yerle bir olduysa,Şah Rıza desteği çekilince de M.Mustafa Barzani de bitti.Amerika'da bir hastanede öldü gitti.Mesut Barzani bunları iyi bildiği için ABD tarafından hediye edilen beyliğini korumak ve tadını çıkarmak istiyor..Biliyor ki işin içine PKK vs. girerse saltanatı sallanmaya başlayacak..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Bozoklu Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarih tekerrürden ibarettir derler. Hiç ibret alınsa tekerrür mü ederdi..?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • musa 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdiden önlem alınmalı 4 devlet sınırları kapatmalı tüm ilişkileri kesmeli
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar anlamıyor devletcik diye kandırılıyorlar.. Siyonist kendilerine köle etmiş haberleri yok
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Nedense hala içimizde bu ülkelerin vatandaşı var.. Onların akrabası abisi dayısı yok mu bu devletcik içinde yardım yataklık yapanlarda... Neyse gerekirse, Mevzu Vatansa dünyanın şah damarını keseriz...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazdıklarınız doğru maalesef erdoğanın gitmesi üzerine olan bu kurgu, erdoğan gittiğinde kurulacak koalisyon hükümeti üzerinden onaylanacaktır. Akşener ve kılıçdaroğlunun söylemleri ile yapılan anlaşma birebir örtüşüyor.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • alican 3 yıl önce Şikayet Et
    Hdp'nin peşine takılan kürtler kör ve sağır misali hiç bir şeyin farkında değil.Tıpkı ırak ve suriyede kandırılmış bölge insanları gibi bir baktılarki topaklarında amerikalılar,ruslar,ingilizler,fransızlar ve yahudiler cirit atıyor..Yukarıdan bırakılan varil bombaları aşağıda ayırt etmeksizin canlar alıyor.Kürt,Turk,arap olması farketmiyor.Gayeleri kürtler üzerinden haçlı ve sionist karışımı bir devlet kurmak.Uyanın ey bölge insanı toprak ve insanlarınızı bu kürt maskeli haçlı eşkıyaya harap ettirmeyin..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • slmn 3 yıl önce Şikayet Et
    Hainlik düşünen Pkk yanlısı kürtleri bizden koparabilirler (ki kopsunlar gitsinler) ama topraklarımızı asla.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    İranın neredeyse yüzde 40 Türk ,hani devlet mi kurabilmişler. Aslında öyle bir istekleri de yok. Türkiyedeki Kürtlerinde böyle bir isteği yok zira Türkiye Cumhuriyeti onların devleti zaten. Bu etnik milliyetçiliği kaşıyan Batılı emperyalistlerin kafaları bunu almıyor.Ha ne olur bu olay onlara güvenen Kürtlere kan ve gözyaşından başka bir şey getirmez. Türk Devleti güçlü bir devlettir ve 2000 yıllık devlet geleneği olan bu millet kurmuştur. Amerika gibi kırk yamalı bohça değildir.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ali Can 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin amacı burada büyük israilin önünü açmak ve o bölgeleri yumuşak lokma haline getirerek siyonist israil tarafından yutulmasını kolaylaştırmak, kardeşi kardeşe düşürmek ve parçalamaktır. Bu siyonist ve emperyalist oyunlara artık kimse düşmemeli ve uyanık olmalıdır. Bu siyonistler sadece islam dünyasını karıştırmak ve israilin büyümesine set olan bu bölgelerde boşluklar oluşturup oraları işgal etme amacını güdüyorlar artık herkes gözünü açsın.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • mıa 3 yıl önce Şikayet Et
    yazınız için teşekkürler
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • kızıl elma 3 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir yazı.Allah cc kürt halklara akıl, firaset versin.Ermeni pkk lıların kürt halkı arkalarına alma oyununa gelmesinler, tek niyetleri kürt türk savaşı cıkartmak.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat