Cübbesine düğme diken görmek istiyorsanız merdiven boşluklarında oturanlara bakın
Cübbesine düğme diken görmek istiyorsanız merdiven boşluklarında oturanlara bakın
.

Yorumlar62

  • Pasifikotesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum koltuk sevdası diye eleştirenler Kendi koltuklarını bırakamıyor yada bırakmaları istenmiyor
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar hukuk diyor stajer oldukları zaman sgk giriş tarihi kabul oluyor milyonlarca insan meslek ve ticaret liselerinde staj görüyorlar hatta kamu dairelerinde onların sgk girişi kabul görmüyor sonra vatandaş size iyi gözle bakmasını bekliyorsunuz kimin barosu iseniz onlar size destek versin.
    Cevapla
  • Yavuz Han 3 yıl önce Şikayet Et
    Çoklu baroyu hala anlamak istemeyen bir zumre var: Bu zumreye şunlari dayatsalar ne olur acaba... - Diyelimki Turkiyede sadece bir takimin kurulmasina izin veriyorlar ve herkes bu takimi tutacak diyorlar - veya sadece secimlere tek bir parti katilacak herkes buna oy verecek diyorlar - madem tek baroda tek baro diyorsun yillarca osmanliyi tek adam yonetiyordu o nedenle demokrasiye gecildi diye neden zil çalip oynuyorsun sizin istediginiz sey tek cift meselesi degil kurulan rant sistemi elden gidiyor dert o.
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Mst 3 yıl önce Şikayet Et
    TURKİYENİN UC BELA ODASİ TERORE YARDAKCİLİK YAPAN YC ODA TBB,TABİPLER ODASİ CE MİMUO bu uc oda da dagitilmali isleri disinda ve uyeleri soymak dahil her bk a burunlarini sokugorlar ama ne bir bilimsel veya akademik calismalari var nede uyelerinin dertlerine derman olma sadece harc toplayip oturduklari yerden ahkam kesip bedavadan maas aliyorlar okadar
    Cevapla Toplam 26 beğeni
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Nede olsa yattıkları yerde aidat olsun bazı eşgale paralar olsun geliyordu kesilmesini isterlemi hainler
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Zülfikar 3 yıl önce Şikayet Et
    Avukatlık işim olmadı,inşaallahda olmaz Ancak şayet olur ise beni PKK sevici LGBT sevici,din düşmanı birinin savunmasını istemem.İşte bu çoklu baro bu ayrımı ortaya çıkaracak.Korkuları bu.Kim nereye mensupsa vatandaş ona göre avukatını seçecek.Yani anlaşılan ballı börekleri ellerinden gidiyor.Feryat figan etmelerinin sebebi bu.Bana göre..,
    Cevapla Toplam 38 beğeni
  • Sfg 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasooo reis 2009 da fetöyle mucadeleye girdiginde senin gibiler tv ekranlarinda hoca efendinize övgüler yağdırıyor dunuz 17 25 aralikta bile reisin yanında degildiniz ne o şimdi 3 4 zıpır bisey yapıyor diyemi üzülüyor sun onlardan bi sey olmaz becermez lerde senin gibiler den allah korusun bu memleketi
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet düşmanı,islam düşmanı Cübbeli teröristlerin istemezükçü yaklaşımlarına son
    Cevapla Toplam 36 beğeni
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin engellemesi olmadan herkes herkese dava acabilsin hangi siyasi,din,ırktan olursa olsun.sonucta kanunlar tekdir.ozgurlukler ülkesi istiyorsunuz alın size özgürlükleri açacak
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erbakan hocamı rahmetle anıyoruz.temel beyin sakallarina bir düşmesini Allah'tan niyaz ediyoruz.sen ne menem bir adamsın CHP'nin yanında dinden imandan vazgeçtin.sana ne vaad edildi.seytani kendine dost edindin. Yoksa aramıza sızmış şeytan mıydın.
    Cevapla Toplam 24 beğeni
  • Dahi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin yaptiğını şeytanda yapamaz
    Toplam 1 beğeni
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Meslek odası mı? Oda neki? Sanırım azınlığın çoğunluğa tahakküm ettiği (bu kabahat azınlıkların değil ama genede bu böyle malesef) küçük siyasi grublardan bahsediyoruz... Üstelik oldukça da iyi getirileri olan örgütsel yapılar bunlar... Demi demi..
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Abdülhamid 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu memleket 1908 den bu yana meslek odası zaten...
    Toplam 3 beğeni
  • Sınır 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede sendikalar var.bir sorun varmı.yok.o zaman.en güçlü sendika temsil ediyor.şimdi bu avukatlar sendika gibi oluşum içine girerlerse ne olacak.en güçlü grup avukatlalrın haklarını savunacak.hükümetle olan problemler görüşülecek.bu baroların eskisi gibi etkileri kalmıyacak.bilhassa gelirleri artık eskisi gibi olmıyacak.tesettürlü bayanlar mahkeme salonlarına alınmıyorlardı.ve bu barolar alkış tutuyorlardı.nerde avukatların hakkını savundular.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Girdabp 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafasını kesmediginiz her isyankar yeni isyanların habercisi
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi meslek odası olursa olsun hepsi kapatılsın . Soygun tezgahları. Ülkeye hangi bir oda tek çivi çakmış . Meslektaşlarını soymaktan siyasi damga vurmaktan hainlerle isbirligi yapmaktan başka ne haltlarini gördük .
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm oda ve sendikalar dahil. Hangi kesimden olursa olsun hepsi cepçi bunların
    Toplam 4 beğeni
  • Muzaffer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir saadet partili olarak baro düzenlemesini sonuna kadar destekliyorum. Hele bugün e. Çölaşan müfterisinin utanmazının rahmetli hocama yaptığı iftiraları edepsizliği okuduktan sonra, haklı olarak hükümeti eleştirsek dahi bu e çölcüler gibilerinin çevremde ki imansızların müslümanlara kinini gördükçe eleştirdiğim akp nin iktidardan düşmemesini istiyorum. Allah için güzel yönetin şu ülkeyi hakkı dürüstlüğü üstün tutun bu milleti imansız islam müslüman düşmanı azılı chp lilere bırakmayın.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Muzaffer 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahuzar kardeşim işte burda büyük bir yanılgı içindesin, kimin ne oy aldığı ortada tartışmaya girmek istemiyorum. Rabbim bu nimeti verdi Allah için diyorum güzel yönetin, hakperest olun hakkı üstün tutun çevrenize kümelenmiş rantcılardan milletin rızkını koruyun. Akp giderse saadet gelecek diye bi düşüncemiz yok, akp yi herifler zaten saadet görüyorlar, temeliniz o değil mi hepiniz aynısınız diyorlar ve sizinle birlikte tüm milli görüşü boğup çınarın kökünü kurutmak istiyorlar.
    Toplam 1 beğeni
  • Ahuzar 3 yıl önce Şikayet Et
    Mümin kardeşim o zaman ekoları o koltuklara oturtmayacaktınız.
    Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat