Doğu Akdeniz’de tatbikat gerilimi
Doğu Akdeniz’de tatbikat gerilimi
.

Yorumlar19

  • Mkaras 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar İyi polis rolünü oynamak istiyor Yoksa Fransa’dan çok daha sinsi olduklarını görmemek için kör olmak gerek
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Okan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransa, İngiltere, ABD üçlüsünden daha sinsi kimse olamaz. Bu tarihte de böyledir bugün de böyle. Almanya'yı savunmam ama Fransa'yla mukayese bile etmem.
  • bir bilen 3 yıl önce Şikayet Et
    yunanların durumu aynen şu şekilde. eskiden mahallede gaza gelen birisi bulunur ağam paşan sen en güçlüsün yürü arkandayız denirdi bu kazmada tam kavga için heeeyt diye yürür kavga edeceği kişi ile karşılaşınca arkasına bi bakar kimse kalmamış. tonla sopa yiyip dönerdi.
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Tayfun 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan 100 Senedir halen siyaseti öğrenemedik. Halbuki MHP gibi bir ittifakımız var. Adamlar hep iki atada oy nadıkları için kazanıyor. Bizse ya bendensin ya ondan ayarında kör topal gidiyoruz. Madem bazı ülkelerle aramız limoni, o vakit mhp yi sok araya. Çok mu zor? Adamlar Fransa ile Saldırgan iken, Almanya ile dostane geliyor. İkisi birbirini göğüslüyor. Bizdeyse ikinci seneçek yok. İttifak dediğin Fransa Almanya gibi iki seçeneğede oynamakla değer kazanır.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunan’a yapacağımız operasyon olur savaş değil bir birlik gider işi bitirir üstten İHA lar sonra Avrupa tutuşup Türkiye’ye dur diye yalvarmaya başlar ama iş işten geçmiştir artık girdiğimiz yerden asla geri dönmeyiz:)
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • mcone 3 yıl önce Şikayet Et
    Macronun amacı tamamiyle NATO'yu yok etmektir yunanistana sınırsız destek vermesi iki NATO ülkesini savaşa sürükleyerek NATO'nun dağılmasını sağlamak ve avrupa birliği ordusu kurmaktır.
    Cevapla Toplam 20 beğeni
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan 'ın artık bir dayak yemesi lazımki aklı başına gelsin yoksa bu rüyadan uyanmaz
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • C dizdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis kararı versin Akdeniz’e gömelim Ege’ye gömelim abileri dahil bu yüzyılın final sahnesini çekelim kurtuluş savaşının eksik kalan tarafları tamamlanmış olur enerji imkanlarını çoğaltalım diye bekliyorsak onu bilmiyorum ama sıkıldık ekecek toprak içeçek su kaynağımız var
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlılar dünden hazırlar arkalarındakılere güveniyorlar bizimle başbaşa kaldıklarında da atla denize
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Belmani 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanyaya güvenmek amerikaya güvenmek gibidir seni iceri ceker ve kuyunun dibinde birakir unutma yin bu sözlerimi.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimseye güvenmiyoruz zaten. Bizim anladığımızı herkeste anlıyordur herhalde.
    Toplam 1 beğeni
  • Angelos daplos 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransaya ait gemilerin batırılması olayı çözer
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Anatolia 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa elinde olan silahları Yunanistan a satma telasinda(Amerika Ortadoğu'ya sattigindan piyasa Trump da olması yüzünden elinde kaldı Fransa'nın İngiltere'nin silahları), gemi, füze v.b satıp yolunu bulacak. Yoksa Yunanistan umurlarinda mı?
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    SION ülkesi kurmak üzere Türkiye’yi Suriye’den çıkarmak için Yunanı cepheye süren, destek veren ülkelerin güç odaklarının yöneticileri, Yunanlılar da dahil bütün insanlığın ve insani değerlerin düşmanı şeytani Siyonist Küreselcilerdir. Bu gerçeği bütün insanlara anlatmadan, insanları bu düşmana karşı uyarıp, DEMOKRASİ ve ÖZGÜRLÜKLERİ kendilerine kalkan olarak kullanan, hemen her ülkede güç odaklarının yönetimini kontrol eden Siyonistleri açığa çıkarmadan ve onların itlerini bu güç odaklarından uzaklaştırıp etkisiz hale getirmeden, hiç bir ülkeye, hiç bir millete ve insana rahat ve huzur yoktur. Dünyada onların borusu öttüğü sürece, dünya barış yüzü görmeyecek, savaşlar eksik olmayacaktır.
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • ccc 3 yıl önce Şikayet Et
    eee sonuc sayin acettt
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Törkiş eyirlayn 3 yıl önce Şikayet Et
    Konuyu daha açık bir şekilde özetlersek Fransa şuan kendi durumunu kamuoyuna unutturma peşinde. Avrupa Birliği kapanmaz bir çatlağın içine girmiş durumda ve ipin koptuğu noktada kim ayakta kalırsa diye kendi kendilerine bunun hesabı içindeler. Yunanistan'a gelince okullarda veya sokakta çocuklar arasında bazı saf çocuklar vardır şeker için misket için diğer çocukların gazı ile başka çocukları döven, dövmessen seninle top oynamayız diyen arkadaşlarını kırmayan saf çocuklar, işte Yunanistan da böyle şuan neyaptığını kendi bile bilmiyor
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Capt. M. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ab nin ekonomik kalkınma için yunanistana verdiği parayı fransa silah satarak iç etmeye çalışıyor. Bu kadar basit.
    Cevapla Toplam 23 beğeni
  • Mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Misafir dogru soyluyor. 100% dogru.
    Toplam 1 beğeni
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransa yani Macron Siyonistlere hizmet eden bir may mun. Türkiye Suriye'ye girerek ülkenin tamamen boşaltılıp Siyonistlere teslim edilmesine mani oldu. Kuzey Irakta çöreklenen yılanın Akdeniz'e açılmasına mani oldu. Böylece Siyonistlerin bölgede SION ülkesi kurmalarına da mani oldu. Türkiye'yi Suriye'den çıkmaya zorlamak üzere Türkiye'ye yeni cepheler açmak için Yunanistan'ı harcayacaklar. Siyonistler Yunanistan'daki ve diğer ülkelerdeki itlerini kullanarak Yunan halkını Türkiye'ye karşı cesaretlendirip, kışkırtıyor. Asıl sorun ABD'de seçimleri Siyonist it Biden kazanırsa çıkacak, o zaman Siyonistlerin kontrolüne geçecek olan ABD'nin askeri gücünü de Yunanistan'ın yanında göreceğiz.
    Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat