Fransa’nın yaptırım tehditleri için Ankara ne diyor?
Fransa’nın yaptırım tehditleri için Ankara ne diyor?
.

Yorumlar14

  • Vatandaş.. 3 yıl önce Şikayet Et
    İran abd yi yıllardır vuracam diyor.kendi kendini vuruyor. Fransada iran gibi boş boş konuşuyor.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Mösyö emre İbrahim dağlı görür görmez Alparslana RAKİ der.Yıllar sonra nerden bilirki kerime ile,kerim ile yollarının kesişeceğini.Mehmet Açıkgöz bir agd lidir.Erbakan hocanın askeridir...Hikayenin devamında bekir ve Alparslan arasındaki çekişmeyi dayısı dr Mehmet erkol,fikret erkol,mehmet ali erkol ve karşı taraftaki Ahmet eken grubu ve diğerleri kullanmaya başlar.
    Cevapla
  • Cahil coban 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransa tehditmi etmis ucak gemisimi ne yapacakmis ucak gemisiyle ne yapicakmis turkiyeyle savasi gozealiyosa buyursun gelsin ustunde tasidigi ucak sayisi 40 adet burda var 300 adet sayilari karistirmis herhalde ucak gemisede batabilir unutmasinlar hem lojistigi kesilirse ucak gemin ne ise yarar herhalde turkiyeyi bombaladigi libya zannetti bu kadar dar bir denizde senin ucak gemin ne ise yarar alan dar operasyon manevra alanin dusuk a yinede denemek isteyen buyursun gelsin
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Afyonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen baturalim savaş gemisini ne pahasına olursa olsun batırma gücümüz vardır
  • tedbir lazım 3 yıl önce Şikayet Et
    fransa için türkiyenin hiç bir önlem almaması enteresan. bu ülke her sıkıntıda karşımıza çıkarak bizi tehdit ediyor, biz bunları ekonomik olarak zayıflatmak için ne yapabilirizi konuşmamız lazım. türkiyede en çok fransız ürünleri satılıyor. fransadan ithalatı tamamen durdurun. biz kazanmıyorsak onlar da kazanmasın. bunun gibi yüzlerce tedbir alınabilir.
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • saga 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransız mallarının Türkiye'deki temsilcisi OYAK, bu nedenle mi adamlar mallarını, arabalarını satmayı garanti altına almış gibi konuşuyorlar. Devlet Almanlara verdiği ayar gibi Fransız mallarına bir ayar veremez mi?
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • bekleriz 3 yıl önce Şikayet Et
    onlar bizi çok iyi bilir tarihte çok ders verdik yani dersini almış da ediyor ezber yoksa almamış mı ? kendi bilir biz buradayız bekleriz...
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • fransa dedikleri 3 yıl önce Şikayet Et
    fransa'nın tehdidi Türkiye'ye gelinceye kadar g.antep k.maraş ş.urfa'ya sökmez bu üç il o sıfatları boşuna almadı fransızları rezil perişan etti ayrıca çanakkale ve meşhur napolyon'larını da beş bin askerle rezil perişan eden Cezzar Ahmed Paşa ve yiğit Nizamı Cedid Osmanlının ŞEHİD ve Gazi askerini de rahmet ve minnetle anıyorum.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Toplam 1 beğeni
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkesindeki sarı yeleklilerin protestolarını önlemek için ABD’nin ikiz kulelerini kendi yıkması örneğinde olduğu gibi “Fransız NOTR DOME kilisesini kendileri yakıp” ülkede birlik beraberlik oluşmasına debelenen Fransa önümüzdeki günlerde “Corona ve sarı yelekliler eylemleri” çerçevesinde önce kendi donunu toplasın. Uluslararsı patronların “banka müdürlüğüne benzemez bu işler” vee 2021 seçimlerinde MACRON gidici. Nostradamus’un kehanetlerinde “Fransanın müslümanlarca işgalini” ne kadar debelenirse debelensin önleyemeyecek..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Afrika'da, Suriye'de, Irak'da, Lübnan'da, Libya'da sömürge düzenini kaybeden Fransa. "NATO ARTIK ÖLMÜŞTÜR" tezini öne sürmüştür. ne tezattır ki "Türk gemileri Fransız gemisini taciz etti" diye ağladığı yer de NATO’dur. Fransa “Yunanistan’ı destek kapsamında belki bir Avrupa ordusu kurulumu için çalışıp” Almanları da bertaraf edip bu Avrupa ordusunun lider ülkesi olmaya çalışacaktır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet şer ittifakını iktidaragetirmez.Allah.ın izniyle reis 2023 deki seçimleri alacak ve kızılelmaya yürüyecek.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • nesim 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına her kes düşünerek yorum yapsın reis ak parti cumhur itifagı allah korusun allah göstermesin seçimde kayıp ederse ülkemiz ne hale gelir ve karşı itifak kazanırsa iç işleri savunma bakanılığı dış isleri bakanlıklardan biri hdp verilirse halimiz ne olcak
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    bu tür ihtimaller için devletin yeni sigorta mercileri kuruldu. endişe etmeyin. artık kimse reisliği de kazansa ülkesini satamaz.
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat