K.Atatürk maskesi takanların gerçek yüzünü görmek için Kaftancıoğlu turnusoluna bakmak
K.Atatürk maskesi takanların gerçek yüzünü görmek için Kaftancıoğlu turnusoluna bakmak
.

Yorumlar8

  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    HDP ye mesaj bunlar,onlar olmadan bunlar bir şey yapamazlar.
    Cevapla
  • Canturk 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bilinçli hakaret ediyolar bilinçli atatürk e hakaret ediyolar türk ve atatürk dostları kenara çekilsin geriye sadece türk düşmanları kalsın istiyorlar o yüzden açık açık devlete ataturke hakaret ediyorlar sadece ermeni yahudi ve turk dusmablari kalsin az oluruz ama birbirine tutkun ve guclu iluruz batida yardim edecektir egede toprak kopartiriz derdindeler
    Cevapla
  • emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Egedemi adamların dertleri iç savaş çıkarıp ,Türkiyeye müdahale edilsin ,parçalansın amaçları bu..Aslında bunların üst haklı Avrupa haçlı ittifakı..
  • Canturk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu söyledikleri önce kullandıkları kaldırdıkları türk halkıyla başa geçmek içindi şimdi açık açık söylemeleri türk düşmanları kalsın geri kalan partiyi terk etsin sadece türk düşmanları kalsın safları sikilastiralim demek istiyorlar içlerindeki türkiye destekçilerini çıkartmak yerine sadece türk düşmanları kalsın istiyorlar
    Cevapla
  • Mehmedim 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar aslında chp’ deki Atatürkçülük on yıldan beri kademeli olarak yokediliyordu. K.Kılıçdroğlu onları bilerek dışladı, kimini partiden uzaklaştırdı, kimini ihraç etti. Yani Canan adlı kadınla Kılıçdaroğlu’nun ipi birdir, ama göstermelik de olsa, CHP partisine oy vermeye yeminli Kemalist kitleye “hadi başka kapıya”diyemiyor,onları kullanıyor. O zaman onların da uyanması gerekmez mi?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ÇOK BİLEN ADAM.. 3 yıl önce Şikayet Et
    ATATÜRK'ÜN MASKESİNİ KULLANANLARIN TAKTIKLARI ATATÜRK MASKELERİ artık, bir bir düşmeye başlıyor..Tıpkı DİN MASKESİ takan FETÖcüler gibi.....daha bu filmin devamı olacak. Bekleyin görün..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    açık oturumlarda dış ülkelerin temsilcisi gibi davranan uzantısı görünümlü muhalefetin çirkef militan anarşist tiplerine karşı yerli ve milli fikirleri savunanların misal hasan öztürk cem küçük gibi aynı şekilde mukabele etmemeleri bizleri çok rahatsız ediyor lütfen oraya prof dr yaşar hacısalihoğlu gibi hadsizlere haddini bildirenler çıksın.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ssssss 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın yesinler birbirini belki daha rahat bir nefes alırız bu sayede
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat