Derviş kılıklının üzerindeki hırkayı çekip almaktır kısas (1)
Derviş kılıklının üzerindeki hırkayı çekip almaktır kısas (1)
.

Yorumlar38

  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye De degil karanligin cöplügün Yeri Suudi Arabistan da Bu cöpleri hepsini suudi arabistan sürün
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Nurullah 07 3 yıl önce Şikayet Et
    Misal harika
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Kenan Altınok.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir kıssa
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • @eT 3 yıl önce Şikayet Et
    "Siz benim kime küstüğümü nereden bileceksiniz"
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • eT@ 3 yıl önce Şikayet Et
    ""O'na iman edenleri tehdit ederek, Allah'ın yolundan alıkoymak için ve onda çarpıklık arayarak (böyle) her yolun (başını) kesip-oturmayın. Hatırlayın ki siz azınlıkta (ve güçsüz) iken O, sizi çoğalttı. Bozgunculuk çıkaranların nasıl bir sona uğradıklarına bir bakın."
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet tokatlı oglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok begendim
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanız diyoruz peygamberimizi çok seviyoruz diyoruz ama ne peygamberimizin ne sahabilerin nede evliya zatların anlayışını insanlsrla ilişkilerini bilmiyoruzŞunu bilin kendini hoca şeyh tanıtan birisi mütavazi degilse ayrıcalık bekliyorsa kendinde kerametler oldugunu söylüyorsa maddi beklenti içindeyse ondan fersah fersah uzak durun..Bazı ölçüleri bilnek aldanmamak için yeterli olur.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Yunus tatar 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahte şehlerin ve kalpazanların sayısı bir değil ki hırka çıkarmakla bu iş bitsin zaten Allah hırkasını çıkarmış toplumu bilinçlendirmek lazım Allah'ın kelamı ortadayken millet masalları okumaya masal anlatanlara itibar ederse bu işlerin sonu gelmez kuran mealleri ni her müslümanın okuması ve okutması lazım yoksa gerçek din ile yaşanan dinsizliğin farkına kendini müslüman kabul edenler varamaz ve Allah a kulluk yaptığı nı sanır ama şeytanlar a hizmet etmeye devam eder
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer mahalledeki değişim ve dönüşümü gerçek boyutlarıyla anlamaya çalışmazsak, mahallede yaşanan Dini hayatı tüm boyutlarıyla irdelemezsek, yani bu kıvama gelmez, olayı sadece sapık bir iki şeyh müsveddesi sorunu olarak görmeye devam edersek, üzülerek söylüyorum butür kötü sürprizlerle daha çok karşılaşırız.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen zahmet edip bu konuda biraz daha detaylı irdeleyelim, halının altına süpürmeyelim. Tasavvuf yolu elbette güzel bir yol, tarikatler elbette ahlaki eğitim verilen zühd okulları. Ama sorun daha derinde; modernite bir çok şeyi etkikediği gibi bizi ve mahallemizi de etkiledi. Kapitalist üretim ve tüketim ahlakı bizim mahallemizde ve hatta kimi tarikatlarımıza da girdi. Ve korkarım sadece ilmihal bilgisi etrafımızdaki bu müfsid şeylerden bizi kurtarmaya yetmeyecektir.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İlyas 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir kıssa inşallah sahte şeyhler ve onların peşinden gidenler ders çıkarır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına akuazıda Muhammet Mehdi diye biri var aileleri yıkıyor biri birine düşürüyor kimse müdahale etmiyor. Bu millete böyle haysiyetsizleri bulaştırmamak için devletimiz neden müdahale etmiyor. Yer yine akyazı Sakarya
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    O ismi sonradan almıştır.milleti kandırmak için.Sen gerekli yerlere başta içişleri bakanlıgına dinayete şikayet et.Bak neler oluyor.yanlış yapanı tüşvet alanı yolsuzluk yapanı cimer e şikayet edin.Kim olursa olsun gerekenin yapıldıgını göreceksiniz. sahte isimlerle safları avlıyorlsr..
    Toplam 1 beğeni
  • uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım polise dinayete şikayet ettinmi.sen şikayet etmezsen gerekli yerlere bildirmezsen tabiki.olay devam eder.
    Toplam 1 beğeni
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    ŞEYHTAN diye ortaya çıkan tüm MİKROPLARIN üzerinden hırkaları ve yüzsüz yüzlerindeki tüyleri yolmak lazım
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Tufan Demir 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasan bey kıssa dan hisse çıkarmak vazifemiz ancak derviş cahillik etmiş bu müteşeyyih ise fıtratının gereği dinine ihanet etmiş bir karaktersiz.Oyuncular tamamda nerede bu oyunun senaristi ve yapımcısı? Müslümanlarda farz-ı ayn olan ilmihal bilgilerini öğrenmezse bu cahillerin elinde oyuncak oluyor.İmam-ı Rabbani Hz.leri: Bir tane şer’i hakikatı bin tane tasavvuf hakikatına değişmem mealindeki bir sözle insanları uyarıyor sahte yol göstericilre karşı.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Ehl-i Sünnet 3 yıl önce Şikayet Et
    İmam-ı Rabbanî ve Müceddid-i Elf-i Sâni Ahmed-i Farukî (R.A.) demiş: "Hakaik-i imaniyeden bir tek mes'elenin inkişafı ve vuzuhu, benim indimde binler ezvak ve keramata müreccahtır. Hem bütün tarîkatların gayesi ve neticesi, hakaik-i imaniyenin inkişafı ve vuzuhudur."
    Toplam 1 beğeni
  • Murtaza 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir sünneti bir farzı bin tasavvufa değişmem demiştir. Şerri hükümde nikahı düşen iki insan aynı odada tek başlarına kalamazlar der. Yani taciz mümkün değildir. Amatör şeyh farzı sünneti yerine getirmeden nasıl şeyh oluyorsa. Yanına giden kişi farza sünnete uymayan şeyhden ne öğrenmeyi bekliyorsa. Film kurucular İslam'a film çevrilemeyeceğini bilmiyorlar.
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat