Milli kültürümüzü yok etmek için kurulan okul
Milli kültürümüzü yok etmek için kurulan okul
.

Yorumlar44

  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    önce bizdeki şu hastalığı tedavi etmek lazım çocuğunu kolejlere gönderme hastalığı avrupada amerikada okutma hastalığı amerikada doğurma hastalığı bence bu manda sömürge kafası eziklik aşağılık kompleksi bunun tedavi edilmesi lazım bunlarda para var ama zerre kadar vatan millet sevgisi yok !..
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Ihtiyar 3 yıl önce Şikayet Et
    Kapatın versin ilim yuvası değil rezil yuvası
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Ahmer 3 yıl önce Şikayet Et
    İste fatih erdogan boğaziçinide fethetcez inşallah
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Furkan 3 yıl önce Şikayet Et
    İngilizce eğitimi yasaklamak çok doğru değil. Önemli olan aslını, kültürünü, benliğini kaybetmemiş nesiller yetiştirebilmek. Böyle yetişmiş nesiller Selçuk Bayraktar gibi Amerika'ya gidip eğitim alır, gelir bu aldığı eğitimle ülkesine katkıda bulunur ama aslını, özünü, dinini, örfünü, ananesini kaybetmez. İşin püf noktası Selçuk Bayraktar gibi vatan evlatlarının sayısını arttırabilmek.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu misyoner okullarına çeki düzen verilmeli toptan.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Molla Kasım 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala öyle mi bilmem ama öğrenciliğim zamanında kampüsteki bir öğrenci yurdunun iki katı erkek iki katı kız öğrencilere aitti. Ortadaki 3.kat ortak kullanım içindi. Tuvalet, banyo, kantin vb ortak kattaydı. Sizce neden? Lut kavminin çocukları neden bu okulda bu kadar faal?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Vay bee 3 yıl önce Şikayet Et
    15. Temmuz Darbe girişimi bile Bu Kolejleri Kapatmaya yetmedi - Ne diyelim artık ...
    Cevapla
  • Vay bee 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim bildiğim kadarıyla Türkiyede Eylem - Terör ve Siyaset Ortamı gerilse Hemen Bu Okulların ve Tabii Adana ABD Fransız Baş Konsolosluk dahil Hakkında Haber yapılıyor ... Gereğini yapınız ... Mesele bu
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • özgürhan 3 yıl önce Şikayet Et
    ingilizce eğitim yapmak yerine ingilizlerin yaptıklarını ders olarak okutursak bu yeter.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • VATANSEVER 3 yıl önce Şikayet Et
    Boğaziçi kültürünün nereden nasıl geldiği ortada,bunları bilmek için çok okumaya yada istihbaratçı ajan olmaya gerek de yok.Az biraz araştırma yapan bilmesi gerekeni öğrenebilir lakin nedir bu kadar kıyamet koparan şeyin ne olduğu aşikar,adamlar ellerindeki büyük kalelerden birini kaybetmek istemiyor olay bu.Çünkü buralardan vatan sever insan yetişmesi çok nadir olur.Diğerlerininde hali ortada Vatan Haini nokta...
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusu havvas okulları üniversiteleri kurulmalı havvasi öğrenin nedir bakın universitede öğretin Osmanlıyı dünya devi yapan Osmanlı'da havvas alimleridir bilen bilir
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslğmanın ne işi olur havvasla büyüyle. Müslüman ancak dua eder. Zikrin efdali de Lailahe illlalallah (ve Muhemneden Resulullah) tır Peygamberimiz havas la mı uğraştı. İsteklerin olsun diye tespih çekilmez. Başkaları bana gelsin dediğimi yapsın beni secsin zengin olayım diye tesbih çekilmez. Bumlar müslüman ın yapacağı işler değildir . Öüsşünanım sikahı sadece duadır. Kur'an-Kerim i okursun. Dua edersin Allah kabul ederse verir .Vermezse O' nun verdiğine rıza gösterirsin. Osmanlu yı dünya devibyaoan şey Osman Bey in Kueana gösterdiği saygıdandır.
  • dogrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    bogazici universitesinin gecmisinde robert koleji var ama gunumuzde robert kolejinin belki kulturunden az bir kalinti kaldisya kalmistir, baska birsey kaldigini dusunmuyorum. ben de eski bir bogaziciliyim. bogazici ogrencilerini diger universite ogrencilerinden daha kotu gormek anlamsiz. bogazicinin gecmisinde, ornegin odtunun gecmisindeki gibi siddet dolu gosteriler yoktur. ingilizce egitimin de olaylarla alakasi falan yok ve kotu birsey degildir. ikinci bir dil bilmek iyidir, ve ingilizce tum dunyadaki bilimsel yayinlardan faydalanmak icin de gerekli ve onemlidir. sorun bogazici degil, sorun erdogan dusmanligidir. bu da rektor tepkisinden ziyade hukumete tepkidir. rektor bir bahane.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Molla Kasım 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet İngilizce eğitiminin olaylarla alakası yoktur; hatta gereklidir. Ama Boğaziçi'nde ODTÜ gibi eylemlerin olmamasının BOÜ'nün belli bir görüş dışında diğer bütün görüşlere kapalı olması, muhafazakar ailelerin yıllarca bu okula sıcak bakmamaları, tek-tük girenlerin de okulu bir an önce bitirmek dışında başka bir şeyle ilgilenmemeleri sonucu bir nevi homojen laik/seküler yapısı nedeniyledir. Bugün o yapı kırılmaya doğru gidiyor. Bütün karın ağrısı bundan. Yoksa Erdoğan nefreti başka bir rektör atamasında da nüksedebilirdi.
    Toplam 2 beğeni
  • İsoBaba 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet sömürü ülkesiydik ve hala tam bağımsız olamadık. Yakın zamana kadar Anadolu Liseleri de matematik ve fen bilgisi gibi temel dersleri ingilizce olarak okutuyordu. Bu hatadan kurtulduk, sıra bu misyoner okullarında inşallah.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç ortada..stratejileri ne? Gölün kuşunu gölün taşıyla vurmak..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ere 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu devleti yıllarca hainler yönetmiş kardesim
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat