28 Şubat mağdurları ve bazı sorular
28 Şubat mağdurları ve bazı sorular
.

Yorumlar7

  • Yakup Baykan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adaletin tesisi devletimizin asli görevidir.Elbetteki her bir şeyin karşılığını burda almak diye bir şey yoktur. Ancak adaletin tesisi adına mağdur olan mağduriyetin giderilmesini talep edecek, yapılan haksızlığı yüksek ses ile dile getirecektir. Devletimiz bu mağduriyetleri gidermeye muktedir ilken gidermemesi üzüntümüzün diğer bir yanıdır. Kusurlunun cezalandırılması yetmez , verilen kusurun giderilmesi idarenin , idare edilen mağdura olan borcudur. Biliyoruz ve iman ediyoruz ki eğer nasip ise olur , değil ise vardır bir sebebi der sabreder , ahirete bırakırız. Hakkın sağı solu olmaz. Mali hesabı hiç yapılmamalıdır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Abdullah Yaradanakul 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok teşekkür ederim, ikinci yorumu yayımladınız.
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    Normalin suçu Ne. Bunların verdiği huzursuzluğu çekmek zorunda mıyız?
    Cevapla
  • Abdullah Yaradanakul 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hocamızdan güzel konulara değinmiş. 28 Şubat mağdurlarına tüm hakları iade edilmelidir. Hiçbir maddi bedel onların maruz kaldığı travmayı telafi edemez. Ancak yine de bir kul hakkının ifası adına işten atıldıkları yıllarda alamadıkları maaşlarının toplu olarak kendilerine ödenmesi gerekir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Duaların kabul edilmemesi ile ilgili şunu da belirtmek lazımdır. Duanın iki yönü vardır Fili (insanın kendi elinde olan imkanları kullanması) Ve kavli (sözlü olarak Allah'a niyazda bulunmak ) insan fili duayı yapmadan sadece kavli dua yaparsa bu sünnetullaha aykırı olur. Mesela bir öğrencinin Allahım beni sınıfın birincisi yap deyip hiç derse çakışmaması durumunda Allah o kişiyi sünnetullah gereği sınıf birincisi yapmaz. çünkü kişi kendi elindeki imkanları kullanmamış tembellik etmiş başarıyı hak etmemiştir.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • datçalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Eline, Gözüne Ağzına sağlık hocam Allah razı olsun senden.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Fıtrata müdaheleler bu sapkınlıkları oluşturmaktadır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat