Biden’e akıl verenler, “Türkiye’de iktidarın gitmesini bekle ve baskı yap” diyor
Biden’e akıl verenler, “Türkiye’de iktidarın gitmesini bekle ve baskı yap” diyor
.

Yorumlar8

  • M.dağ 3 yıl önce Şikayet Et
    Idam yasası neden geri getirilmiyor.hainleri asın
    Cevapla
  • Abdurrahman Mardin 3 yıl önce Şikayet Et
    dün birlikte olduğunuz, iktidarın nimetlerini birlikte paylaştığınız FETÖ'ye ne derseniz doğrudur ve sizi de bağlar. Ama Fetö'ye saldırayım diye İslam dünyasnın beşte birini oluşturan Şii müslümanların inanç ve fıkıhlarına saldırmanız FETÖ'yü onayladığınızın açık bir kanıtıdır. İşbnirlikçinize saldırmak için illa da birilerinin inancına cahilce saldırmanız mı gerekiyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    İslamiyette muta nikahı yoktur. Bu zinadır. Buna helal diyende, harama helal dediği için kafirdir.. İsterse Sünniyim desin, isterse Şiiyim desin.
    Toplam 1 beğeni
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    sapıklık varsa kim olursa olsun yanlıştır. şii, sünni yada başkası. müslüman islama göre bakar.
    Toplam 3 beğeni
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    Hollywood yapımı FETÖ; ABD adına ülkemizde ajanlık yapan, hain bir terör örgütüdür .Vatana ihanetin cezası idam olmalıdır . İleride olası bir hükümet değişiminde, birisi çıkıp bu hainlere af çıkartırsa. Sonuç ne olur ? Olmaz demeyin neler gördük bu ülke de . Aynı filmi tekrar izlemek zorunda kalmayalım. PKK filmini de yıllardır tekrar tekrar izliyoruz .Artık çok ciddi adımlar atılmalıdır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Devriye 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd biz Türkleri şamar oğlanı zannediyor. O eskiden idi ,O defterler kapandı artık.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • K.Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan namussuzlar, Şimdiki hükümet gayri demokratik mi? Her seçimden ezici bir üstünlükle çıkmış hükümet. Kafirler, siz ne kadar yırtınsanız da Allah'ın adaleti her şeyin üzerindedir. Kafirlere cehennem yakışır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • hazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalistlerin Türkiyeye mudahale parmakları hep İslam karşıtlığı dezenformasyonu üzerinedir. Din dışı olan ne varsa işte onlar. islam eşittir Anadolu kültürü (bütüncül bir varsayım), Anadolu kültürünü etkisizleştirmek için her türlü yol aktif. siyaset, komplo, kültürel dejenerasyon, ekonomik sömürü... Safdil olan Anadolu kültürünü en çok bu yönden yıkıyorlar. Safdilliğimizden istifade etmesini biliyorlar. ne zaman ferasetimiz basiret kazandığında safdilliğimiz sevgi ve gayrete dönecektir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat