Çağrı’sı çağ’ını kuracak bir Gençlik Manifestosu
Çağrı’sı çağ’ını kuracak bir Gençlik Manifestosu
.

Yorumlar7

  • Fatma zehra 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gençliğin sizin gibi öncüleri olduğu için biiznillah hakikatin sesi, hakikat nefesi, çağlar ötesine ulaşacaktır.
    Cevapla
  • Ümmeti meşreb 3 yıl önce Şikayet Et
    Bize Ümmetin derdiyle dertlenen " durun kalabalıklar bu sokak çıkmaz sokak " diyen diyebilen riza-yı BARİ için uyarıcı toplumun hastalıklarını görebilen çareler için kafa patlatan kimsenin kınamasından çekinmeden çözüm yollarını söyleyen Ümmeti meşrebler çokça lazımdır ALLAH CC iyilerin sayısını artırsın amin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Kaplan Yusuf Kaplan'dır. Necip Fazıl ise kendisidir. Kıyaslama niye. Gençliği çağırıyor hakikate.Hakikatin sesine, peygamberimizin nefesine çağırıyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Vatandaş-19 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazının nesini beğenmediniz? dün Necip Fazıl,Bu gün Yusuf Kaplan seslenmiş derdini yazıya dökmüş, ümmetin derdi ile dertlenmiş ne güzel çözüm yolu da göstermiş.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Bünyamin Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Beş para etmez boş laflar bunlar. Vaaz gibi, tek fikir yok. Yusuf Kaplan önce Necip Fazıl'ın Gençliğe Hitabesi'ni okusun. Ayakları yere bassa iyi olur, kendini göklerde sanıyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Görkem SOYSAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşuyorsun vaaz bile bir edebi anlatımı var Yusuf Kaplan bunu becermiş sen neyi becerdin acaba
  • Sezai Refik 3 yıl önce Şikayet Et
    Onun rahmetli Necib Fazıl olma iddiası yok ki, birisini eleştirebilmek için saygı istiyorsan saygı göstereceksin kim kimdir nedir araştırırsın ondan fazla bir şey yaparsın da hadi neyse belki eleştirebilirsin ama bu bile hoş bir şey değildir bir şeyi ALLAHÜ TEALA'nın rizası için yapmak gerekir isteyen beğenir istemeyen beğenmez kim ne yaparsa yapar teoriktir pratiktir kimi konuşur kimi yapar eleştirmek kolaycılıktır sen ortaya bir şey koydun da birisi olmaz mı dedi söyle bakalım çözümünü ne yapmak istiyorsun kimin nesi kimin fes'isin in misin cin misin gayen nedir senin bu yaptığın çok ayıp !..
    Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat