“28 Şubat söylemleri falan, çok bilmiyorum ben”
“28 Şubat söylemleri falan, çok bilmiyorum ben”
.

Yorumlar6

  • battal 3 yıl önce Şikayet Et
    insanlık hep bir fitneye maruz kalıyor eğer iz müslümanlar vazifemizi yerine getiremezsek bizi de yutar fitne ateş bize de dokunur ALLAH korusun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Temel 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın İsmail bey konu başka şekilde anlatılmaz. Çare de belli, İş dizi ve filim yapanlara düşüyor. Allah cc Yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Sezai Refik 3 yıl önce Şikayet Et
    28 şubat epeydir terör örgütleriyle devam eden truva atları koç başı devşirmelerle örtülü bir haçlı seferlerinden biridir sonunda haçlıların asıl birlikleriyle gerçek savaşı yapacağız o günler yakın görünüyor !..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Serdengeçti 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan millet din düşmanları pusudadır hücre evlerinde patronlarından emir bekliyorlar vücudun bağışıklık sisteminin zayıflamasını bekliyor bütün sırtlan yılan çiyan akrep takımı pusuda, sahi bu haşeratı ne zaman yok edeceğiz ? lütfen çok geç olmasın lütfen beka için kurtuluş için çok sakıncalı aman ha acil çok acil !..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Arif KARAHAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın güzel kardeşim... çileyi çektik...ağladık...anladık..yaşadık..mücadele ettik... kazandık.. amma lakin z kuşağına anlatamadık. Çünkü onlar eşekten düşmediler. İnşallah düşmezler ama şeytan ve işbirlikçileri boş durmuyor. Allah neslimizi sonsuz ilmi ve merhameti ile muhafaza eylesin İnşallah.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Lazer 3 yıl önce Şikayet Et
    Kültür emperyalizmi..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat