CHP nankörlüğü: Viski zıkkımlanıp, “torunuma süt alamadım!”
CHP nankörlüğü: Viski zıkkımlanıp, “torunuma süt alamadım!”
.

Yorumlar6

  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    işleri sadece tezvirat yalan dezenformasyon iftira hakaret bu güruhun mesleği olmuş yazıklar olsun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparlarsa yapsınlar 150 yıldır aglayan milletimiz küresel bir güç olma yolunda dünyada 10 büyük projenin 6 sını ülkemiz liderimiz reisimiz onların tüm engellemelerine rağmen başardı başardık yaptı yaptılar daha da iyileri olacak inş.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • MEHMET KAMIL TOKER 3 yıl önce Şikayet Et
    Üstadım çok güzel durum tespiti yapmışsınız. Efendim Almanya da Covit den dolayı 63000 kişi öldü ; 11 Ocak ta aşı randevu sistemine eşim ve şahsım için kayıt işlemi yaptım hanım efendi 81, ben ise75 hanımefendi 9 Mart da ilk aşısını oldu ikincisi 30 Mart da, ben halen bekliyorum ( ikimizde kroner hastayız) Türkiye de müzmin mualliflere tavsiyem biraz gözlerini açıp doğruları görsünler.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kerimoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalanın hesabı sorulmaz bunlar toplum içine çıkamaz hale getirilmedikçe bunlar yalanlarına devam eder. Hesabı mutlaka sorulmalı.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu noktada, siyasi iktidarın da kendisini anlatamama sorunu olduğu çok doğru tespit. Yalanlar, iftiralar, algılar konusunda maalesef halkımız yeterince bilgilendirilmiyor ve maalesef cezai yaptırım yok.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    İşleri güçleri yalan algı peşinde olanlar aslında memleketin kaymağını yiyen , halktan da haberi olmayanlar.Yine içlerinden birini buluyorlar, onun da yalanı ortaya çıkıveriyor.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat