Pul krizi ve Ankara-Erbil ilişkileri
Pul krizi ve Ankara-Erbil ilişkileri
.

Yorumlar12

  • VATANIM 3 yıl önce Şikayet Et
    Tez zamanda kes yardımı kapat kapıları kem küm etmeyin ki Tütkiyenin vakarlılığını anlasınlar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğrudan Barzanilerin sahibi olduğu Rudaw, Kürdistan24 (K24), Basnews gibi yayın organlarında her gün sabah akşam PKK ve HDP propagandasını yaparken, Türkiye’nin düşman olarak sunarken nasıl olurda Türkiye bunlarla ilişkilerini sürdürebilir.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar herzaman 300 yıldan buyana aynı kafasındaki hayalleri kürdistan kurmak.bunlara güven duyulmaz.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Barzani ailesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Barzanilerin barzani ailesinin dedeleride Osmanliya hainlik kalleslik yapmis olan yahudi kokenli bir aile barzani ailesinin hasinlik ve kallesligi genlerinden ve aidiyet oldugu israilden geliyor
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • YILDIRIM 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların zihin dünyalarını ele veren o kendisi küçük, anlamı büyük PUL ile ilgili ne tür bir açıklama bekleniyor ki? Kusura bakmayın vatan hainlerinin terörle aşna-fişne ilişkisi ortada iken mecliste fink atabiliyorlarsa olacağı budur. Adamlar bakıyor hesap soran yok, bölücülüğe arsızca devam diyorlar. Eğer terör yandaşları için kanunlarımıza, varsa mevcut ve gelecekteki emeklilik hakları da dahil olmak üzere tüm kamu haklarından, eş ve çocukları da dahi ömür boyu mahrumiyet maddeleri konulsa böyle yaparlar mı? yapmazlar. Çünkü onlar Kürt çocuklarını dağa ölüme gönderirken kendi çocuklarını en iyi yerlerde okutur ve yaşatırlar. Bunların ismindeki “Barış” kelimesi sadece bir paravandır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Elm 3 yıl önce Şikayet Et
    Pul üzerindeki o harita 1994 yılında hazırlanmıştır nokta
    Cevapla
  • Hyr 3 yıl önce Şikayet Et
    o sınırın tamamında bir oylama yapılsa türkiyeye mi katılmak istiyor ayrılmak mı istiyor sonuç türkiye çıkar. çünkü türkiyedeki münafık kafirler dışında bölünmek isteyen yok.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Barzani ailesinin dedelerini boşuna kovalamadı. Bunların akıllanacağını mı sanıyoruz da nasihat ediyoruz! Kürtler de artık gözünü açsın, Barzani ailesi kendilerinin Müslüman Kürt olduklarına değil, Yahudi soyundan olduklarına inanırlar, Yahudilere itaat eder ve büyük israilin kurulması için çalışırlar. O gördüğünüz harita Kürdistan haritası değil, büyük israilin Kuzey bölgesinin haritasıdır. Büyük israil Haritasına bakarsanız kullanıldığınızı BELKİ ANLARSINIZ. Bağımsızlık referandumunda Barzanilerin açtıkları israil bayrağını UNUTMAYIN! AKILLANIN artık, Ermeniler, Avrupalılar, ABD, Rusya ve Siyonist israil tarafından kullanılmaktan, bozuk para gibi HARCANMAKTAN BIKMADINIZ MI?
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Yavuz Selim Han 3 yıl önce Şikayet Et
    Dedeleri Osmanlı tarafından hainlikten idam edilen barzani 1973 yılından beri israil ile içli dışlı ve israile göç eden kürt yahudilerini birlikte düşündüğümüz zaman işler biraz daha anlaşılır oluyor barzani'ye hiç bir zaman güvenilmeyeceğini bilmek gerekir. Barzani'nin hiç bir zaman bizim safımızda olmadığını anlamak için uzman olmağa gerek yoktur. Onlar ilk fırsatta bağımsızlık, devlet illüzyonu, halüsinasyonu'nun dayanılmaz hafifliği ile ilk fırsatta bize karşı tavır alacak karşımıza geçecektir zaten öyle de iş iyice netlik kazanacaktır, biz boşuna hayal görmeyelim onları lüzumsuz gereksiz boşuna şımarttık !..
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    AslıHU nesliHU derler ya, dede ihanetten asılmış baba'larının ömrü isyan saddam hüseyin'le savaşla geçmiş torundan herhalde evliya olmasını beklemezsiniz zaten onlar kendilerini yahudi olarak tanımlıyor ee bizim derdimiz ne ?
    Toplam 6 beğeni
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kartal kaplumbağa'yı pençelerine almış uçmağa başlamış kaplumbağa oh ne güzel uçuyorum diye düşünmüs halbuki kartal kayalık bir yer arıyormuş ki yemini oraya atacak parçalanınca yiyecek barzani'lerin devlet hayali olanların durumu buna benziyor şimdilik uçuyorlar bakalım Hz. Mevlana KSA'nin buyurduğu gibi " Önemli olan uçmasını bilmek değil konmasını bilmektir " anlayana kıssadan hisse !..
    Toplam 7 beğeni
  • ayân 3 yıl önce Şikayet Et
    Barzani sülâlesi laftan anlamaz. Halk ile karşı ,karşıya gelecek uygulamalar şart.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat