‘Zina suçu’ tekrar TCK’ya girer mi
‘Zina suçu’ tekrar TCK’ya girer mi
.

Yorumlar31

  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaradan zinayı apacık yasaklamıştır. Bu konuyu başka taraflara çekmeye hiç gerek yok.
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • salih1159 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatında kurandan bir ayet okumayan insanların,kahve köşelerinde konuşması gibi.Neyi tartışıyorsunuz %95 i müslüman olan bir ülkede ne yapılması gerekiyorsa yapılacak olan odur.nokta
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman bir ülke de zinanın tartışılması komik geliyor bana . Bu sözleşme ve zinanın suç sayılmaması ailenin kolonlarına dinamit koymaktadır. Eğer insanlar arasında mutlak eşitlik olsaydı anne ,baba, çocuk, işçi ve işveren gibi kavramlar olmazdı .Bir anne şefkati ile bir baba şefkati aynı değildir..Kadını iş hayatında erkekler ile aynı şartlarda yarıştırmak kadına eziyettir. Çalışan kadın iş hayatının verdiği ağır şartlardan ötürü veya kariyer hırsı ile çocuk yapmak istemeyecektir .Bilindiği gibi bir bebeğin sağlıklı büyüyebilmesi için 2 yıl emzirilmesi gerekiyor .Dolayısıyla bir anne evinde daha fazla vakit geçirmek durumundadır .Erkeğin vazifeleri ayrı kadının vazifeleri ayrıdır .
    Cevapla Toplam 23 beğeni
  • hhüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    NİKAH bir ahittir. Allah indinde ve kanunen ahit olana uymamanın elbette cezası olmalı..
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Geri İleri 3 yıl önce Şikayet Et
    Asla...! Zina etme hakkı vatandaşımız için vazgeçilmez bir haktır...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman için değil. Müslümanlar için zina yasaktır.
    Toplam 2 beğeni
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle, zinanın tarifi yapılmalıdır. Zina nedir?, Sadece resmi nikahla mı zina suç sayılmaz?, Nikah denilen şey neye göre kime göre düzenlenecek?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hayri 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugün Yahudi'nin dünyaya yaydığı her türlü ahlaksızlığa karşı ses çıkaranlara, "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Suçu"'ndan dava açabiliyorlar. Davaları sonuç vermiyor o ayrı. Ama bizim de kanuna kesinlikle şöyle bir madde eklememiz gerekiyor "Halkı Sapık ve Sapkınlığa Yöneltme Suçu". Her kim toplum içinde veya medya aracılığı ile çirkinlik yaymaya kalkarsa ceza verilsin. Dinimizin bize emrettiği sınırlar var. Allah, haddi aşanları sevmez.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    BENİM BİLDİĞİM BU TÜR eylemler o toplumun inanç, gelenek, görenek, örf ve adetleri göz önünde bulundurularak çıkarılır, aksi durumda dayatma ve yozlaşmadan bahsedilir, suç olmalıdır tabi ki...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • turgay 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın suç saydığını suç saymadıkça bu milletin beli doğrulmaz, böyle biline....
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ve buna benzer kanunlar anayasaya referandumla girmeli.Fererandum yapılırsa avrupa bizi tehtid edmez,halkın isteği deriz,yok halk zina serbest olsun derse o zaman zaten cenaze namazını kılarız.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Zina suç sayılmalı,bu konuda gevşek davranılmamalı
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • ali ihsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Zina suç olmalıdır amenna fakat öyle hassas bir kanun olmalıdır ki suistimale kapalı olmak zorundadır. Dinimizde bile şahit sayısı ve hatta ilişkinin tam ve net görülmesi şartı varken dünyevi kanunlarla bu adaleti sağlamak oldukça zordur. Kızgın ve merhametsiz insanların başkalarına iftira atmasını engelleyici tedbirleriyle bir bütün olarak ele alınmalı ve ona göre kanunlaşmalı. Aksi takdirde terkedilenlerin terkedenleri iftirayla zan la cezaevine göndermesine kul hakkına girebilmesine sebep oluruz Allah muhafaza.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Şeref 3 yıl önce Şikayet Et
    On sekiz yaşından küçüklerin evlenmesi suç ama zina etmeleri serbest. Biz< Müslüman bir ülkeyiz, Avrupa birliğine gireceğiz diye, diye Çanakkale'de namusunu çiğnetmeyen asımın nesli olarak, Avrupa'ya feda etmediğimiz bir değerimiz kalmadı. Ebetteki zina gibi bir melanet suç olarak bir an önce kabul edilmelidir. Bunun vebali hem siyasilerin, hem de oy veren seçmenlerindir. Ölüm var, kabir var ve ahiret var.
    Cevapla Toplam 21 beğeni
  • aysel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence girmeli, millet ipin ucunu kaçırdı. Yeni yetişen nesil bilinçsiz, serbest ve umursamaz yetiştiriliyor.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Cuma ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Zina İslamda suç biz İslama uyacağımız yerde İslamı kendimize uydurmaya çalışıyoruz yıllardır sıkıntı burda,islamda nekadar yasak var hepsi yaşantımızda mevcut,özümüze dönme çabamızda yok Müslüman görünümlüyüz ama Hristiyan gibi sürüyoruz.Bundan dolayı zina suç sayılmaz.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat