Bizimkisi, mefkuresi için çırpınan idealistlerle, pozisyonunu “mal”a çeviren züppelerin hikayesi
Bizimkisi, mefkuresi için çırpınan idealistlerle, pozisyonunu “mal”a çeviren züppelerin hikayesi
.

Yorumlar26

  • 1289 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir müsibet bin nasihatten evladır deyip, çürük elmaları bulup önce partidekilerini atmanın ardından kamu disiplinini bozan memurları kapı önüne koymanın tam sırası!!!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Cenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Her toplumda ve her oluşumda böyle çıkarcılar veya sadece kendi menfaatlerini gözetenler olmuştur ve olmayada devam edecektir . Önemli olan bizim bakış açımızdır .Bir oluşumu desteklemek veya desteklememek için o oluşumun genelini yüzde hesabı yaparak değerlendirmek gerekir .Bir kaç kişi çıktı diye pireye kızıp yorgan yakılmaz . Bunlar yeri geldiğinde ortaya çıkar ve ayıklanır .Şunu da unutmamak lazım herkes hata yapabilir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasan bey sizi tebrik ediyorum
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel noktalara değinmişsiniz. Ama bu züppe, görgüsüz tipler ne muhafazakar camiayı ne de akp ruhunu temsil etmiyor. Akp li yöneticiler şatafatı bir kenara bırakıp sade bir hayat görüntüsü vermeliler. Bunu da göstermelik değil sahici olmalı.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adama kim referans olmuş.oraya nasıl girmiş.araştırılmalı
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • TURKUAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    şu anda ortaya çıkan elim bir olay; ne var ki daha kaç tane daha ''hasan beyin tabiriyle'' ''züppe'' var bunu tespit edebilir misiniz? bu olayları haberlere yada gündeme düşürmeyebilirsiniz ama kökünden engelleyecek sistem vicdan dan ahlaktan geçer!!! daha tespit edilemeyen kaç tane daha var.... lütfen bu kanayan yaranın önüne geçin..... tabanı zor durumda bırakmayın....
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • engin arıoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    üstad bu davanın samimi insanlarının yakasına yapışması gereken o kadar züppe varki.parti içindeki konumunu insanlar üzerinde tehdit unsuru bile edeninden tutunda yine bu konumunu ticari ilişkisi oldugu insanların akrabalarını liyakati olmadığı halde vekaleten mevki makam sahibi yapana kadar.iki sınıf akpartili gözlemliyorum ben naçizane, maalesef gecesi gündüzü olmadan tabiri caiz ise kelle kolukta çalışanlar, birde kendi menfaati için çalışanlar.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • düşünen adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Ak partililer ile AKP'lileri ayırmamız gerekiyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • yusuf gökçe 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir. Kaleminize sağlık .GÜZEL İNSAN
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • M.A.Elbistan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Bey ne kadar güzel yazmışsınız, yazınızı sonuna kadar okudum. Biliyorsunuz merkez de olan her yaptığı işine (iyi yaptığına eksik yanlış yaptıklarına)karşı çıkıldığı zamanda . kendimizi devamlı savunmada hissettiğimiz bir ortamda .Konuşmalarımıza yanımızda çalışan tanıdığımız biri referans olmuşsa hiç araştırmadan yanımıza alıp birlikte yürüyoruz. Yazdığınız gibi üç bin TL maaş alıyor üç milyonluk araba kullanıyor. Davamızı çevremizi lekeliyor kirletiyor.Yinede ders almıyoruz. Ta ki referans olan incinmesin diye. Yaratıcı bizlere basiret versin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Sezai Refik 3 yıl önce Şikayet Et
    İdealistler nahiftir saf temizdir efendidir namuslu dürüsttür o yüzden idealistlerle menfaatçiler bir arada olmaz olamaz olmamalıdır, çünkü menfaatçiler çok tehlikelidir bukalemundur münafıktır ama maalesef onlar hep kazanır bu dünyada... Ortalık toz duman malum kurt dumanlı havayı sever kimin eli kimin cebinde belli değil at izi it izine karıştı, yani piyasada gerçek altın ile sahtesi de varsa mihenk taşı gerekmez mi ? Yoksa kurt'un it sürüsü gibi bu kadar çok olduğu yerde ana kuzu'larına yazık değil mi ? Zira bir kötünün dokuz köye zararı vardır !..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Sezai Refik 3 yıl önce Şikayet Et
    Dava dediğiniz biraz olsun kutsallanan bir şeydir, böyle bir konumda adam kazanırken adam gibi adam için evvel refik sonra tarik kavlince biraz olsun seçicilik gerekmez mi ?
    Toplam 4 beğeni
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu kısaca şöyle ifade edebiliriz; rahmetli Necib Fazıl çok güzel özetlemiştir " Oluklar çift birinden NUR akar birinden kir "
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Selam 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok qardaş yanılmıyorsun..... yerden göğe kadar haklısın.... kılıç kuşanan delikanlıya ve kalem ise doğruyu eğriyi bilen ve yazan Ademe yakışır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hasan Çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Aklınıza sağlık, kaleminize kuvvet Hasan bey. Önce ahlak! ahlaklı olmalı insan, sora bilgi ve ehli olmalı yapılan işin veya görevin. Bir işin eğitimini bilgisini bilse! lakin ahlak yoksunu ise! Yaptığı işi, görevi, menfaatine ve kötüye kullanır, çünki ahlakı yoktur. Lütfen kadroları iyi incelemeli ve her daim denetlemelidir. Eğer bu olayda dindar muhafazakarlara çemkirenler kendi içlerinde olsa idi hemen bu özel hayatıdır diye yüksek sesle sulandırırlardı, daha kendi içlerindeki tacizcilere bile bir sözleri yok ! Kim bilir belkide oralarda da AHLAK yok...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Selamünaleyküm Hasan bey çok doğru bir noktayı kaleme almışsınız yüreğinize sağlık maalesef Ak Parti Teşkilatları bu tarz züppeler ile dolu hiçbir şekilde bu dava ile yakından uzaktan alakası olmayan insanlar teşkilatlarda sırf kendi menfi iktidarları uğruna bir yerlerde görev alıyor.Kamu kurumunda çalışıyorum yakın zamanda büyükte bir İlçenin Ak Parti İlçe Başkanı geldi kuruma kendini bir tanıtması vardı Allah dedim yüreğim cız etti Reis sen neyler ile uğraşıyorsun bu adamlar neyin peşinde o yüzden bu teşkilatlar çok iyi bir şekilde elden geçirilmesi lazım çünkü hiçbir vasfı olmayan kendini bilmez insanlar teşkilatlarda görev alıyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat