3’üncü ittifakı Demirtaş mı Akşener mi kuracak
3’üncü ittifakı Demirtaş mı Akşener mi kuracak
.

Yorumlar10

  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugün siyaset için karakterinden taviz veren yarın ülke için taviz verir.Meral apla
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar 3. ittifak deyip sonra tek ittifaka evrilirler. Hepsi dalga dümen. İyi partinin zerre milliyetçiliği yok. Sadece milliyetçileri bölmek, kandırmak peşinde. Milliyetçi adam sözünün eri olur. Milliyetçi adam acından ölür teröristlerle adının anılmasına müsaade etmez. Ama milliyeçi geçinen MA terör desteçisi ile kahvaltı yapabileceğini söylüyor. İstersen piknik yap istersen davet ver. Ama milliyeci değilsiniz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    3. ittifakı da 2. ittifakı kuran ABD ve başında ki kukla, yürüyen cenaze Biden kuracak . Pervin Buldan ile Akşener'i bol bol yanyana görürüz artık . Her şey çok güzel olacak .Kahvaltı da ne var ?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Evetttt gercek milliyetcilerle, kiblesi ABD olan milliyetcilerin AYRIMININ yapilacagi " KÒPRÙYE GELDIKKK"... Hadi bakalimmm, sirayla tek tekk MILLETIN GOZUNUN ÒNÙNDE bu kòprùyù kivirmadan dùmdùzz kimler geçecekkk???
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Devriye 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadın kendi ağzıyla söylüyor .Proje partisi olduğunuzu tek üzüntümüz bunların arkasındaki insanlar..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • oyum 3 yıl önce Şikayet Et
    3. ittifak kurulmaz, zillet ittifakı İBBden sonra devleti yemek için ellerinden geleni yapar. Üstelik ak partinin yaptığı yatırımlarla geliri bütçesi artmış bir devleti dört gözle iştahla yemeyi bekliyorlar. Yiyebilmek için de fetösü lgbtsi pkksı daeşi kimin oyuna ihtiyaçları varsa devletin bir parçasını da onlara verip löp löp yutacaklar. İmamoğlunun yaptığı gibi ajansla idare edip eski tesislerin adına Atatürk koyup yeniden açarak milletin gözünü boyayarak gözünün içine bakarak aksırana tıksırana kadar yiyeekler. İstanbul havalimanının adını Atatürk koyup yeniden açacaklar milletin algısı ile oynayacaklar mesela.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    İttifakları milleti kandırmak için ayırıp, seçimin ikici turunda birleştirirler de millet de der bakalım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ismailbey 3 yıl önce Şikayet Et
    kriptolar iş başında siyasi mühendislik yapan karanlık güçler pionları dizayn peşinde maalesefki reis bu oyunları bozar yıkar geçer nafile işler boş işler millettin güç almayan her şey kadüktür gücüktür güçsüzdür nokta
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hessen 3 yıl önce Şikayet Et
    1. ve 2. İttifaklarını ABD kurdu PKK-FETÖ eliyle uygulandı! 3. İttifaklarınıda aynı şekilde kuracaklar. Patron aynı oyuncular aynı değişen bir şey yok! Yalan ve algılar üzerinden 5. kol faaliyeti yürütüyorlar dikkat etmek lazım! Operasyon merkezleri ve aygıtları tez elden lağvedilmelidir.....
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • CAFER 3 yıl önce Şikayet Et
    Topunuz gelin!!!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat