Gece yarısı yayımlanan “Amerika/NATO bildirisi”
Gece yarısı yayımlanan “Amerika/NATO bildirisi”
.

Yorumlar48

  • müjdet 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle cesur gazeteciler varsa basaracagiz insallah
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • NECAt Er 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya hocam yetkililer beylik lafdan öteye birşey yapmıyorlar. Önce şu rutbelerini bir soksunler. Sonra ters kelepçeyle ifadeye gönderildiler. Maaşlarında kesilmeli. Stoktan yesinler. ......vs...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Muzaffer 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli hocam ne güzel demiş;... Yahudi hiç bir taşın altını boş bırakmaz diye. Bu soysuzlara yapılan azdır, kan kusturmassanız tekrar gelirler. İçlerinden bir çıfıt, miraç kandilimizi kutlayanlara alaycı kinini kusarken, yahudinin hamursuzmu mayasız mı bilmem ne bayramını pekde güzel kutluyor. Yapbozum asıl kayıp parçası budur, 104 ün biçoğuda bu çıfıtların arkasına takılacak kadar budala.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Serii 3 yıl önce Şikayet Et
    Zihniyeti bozuk bu amirallere verilmiş olan tüm haklar durdurulsun böyle hainoğlu hain sözde vatansever ama ipleri cia ve fbı nın elinde olanlardan ülkeye hiçbir fayda gelmez
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Sorulsun 3 yıl önce Şikayet Et
    Montro bogazlar sozlesmesi adi altinda darbe bildirtiminde bulunan ve bazilarinin ekranlarda pkk pyd yanlisi konusmalari ortaya cikan bu emekli generallere emekli olmadiklari muvazzaf olduklari donemlerde pkk nin l1980-1990 larda neredeyse her gun ulkemizde elini kolunu sallaya sallaya topluca havan topundan makinalisina agir silahlarla kolayca girip asker polis sivil sehid edip sonrada yine elini kolunu sallayarak kolayca nasil gitmelerine izin verdiklerini sorulsun
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • silke 3 yıl önce Şikayet Et
    NATO VE AMARIKA , Türkiyenin dostlari degil düsmanlari.... patriot, pyd, ucak f35 , 15 temmuz, muhtiralar 6,7 ekim, sayinda sayin cokur,hendek patlamalar akliniza daha cok gelecek olaylar NATO VE ABD, yapmaktadir.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • M.dağ 3 yıl önce Şikayet Et
    Harikasınız,çok güzel özetlemişsiniz,teşekkürler. Bizde tersini yapalım.türķ öğün, çalış,güven.bizde natoyu abd ye darbe yaptıralım. güçlenmek lazım her alanda
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    "Müslüman aynı delikten defalarca ısırılmaz"Devlet adamlarımız inşaallah gereğini yaparlar.Nato müttefiğimiz ise müttefik gibi davranmalı Suriye'de veIrakta teröristleri temizleyecek operasyonlara devam etmek zorundayız.Ayrım yapmadan temizliğe başlamalıyız çünkü bizi ve bölgeyi tehdit ediyor!Kör Amiraller amerikancı olduklarından bu gerçeği örtbas ediyorlar.Nato çerçevesinde muvazzaf ve emekli askerlere bir para gönderiliyor mu?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Muhalefetin niyeti 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefetin ozellikle chp ve ipin (mi!let ittifaki) ve bunlarin arkasindakilerin (hacli siyonist kafir bati) neden devletin kamuya gorevli memur isci alirken guvenlik sorusturmasi yapilmadini istemediklerinin neden devlete eleman aliminda guvenlik sorusturmalarina karsi olduklarinin guvenlik sorusturmasi meclisten gecmesin diye cabaladiklarinin bircok ornekle beraber en son ve en acik ornegi ve delili bu 104 emekli generalin bildirisi olsa gerek ve devlete personel alinirken alinacak personel hakkinda derin bir guvenlik sorusturmasi yapmasinin ne kadar onemli ve elzem oldugununda bir ispati
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Lacivert 3 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik soruşturmasını itiraz etseler, onaylasalar , o zaman bunların adamları, DHKP-C ve HDPKK gibi benzer örgütlere bağlı şahıslar nasıl sızacak devlete ? O yüzden güvenlik soruşurmasına işlerine gelmez itiraz ederler .
    Toplam 1 beğeni
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Şehirlerde mevcut "TESUD ÇATISI altında kurulan" emekli subaylar watsup gruplarında ya da devre watsuplarında bu yerlerin "CHP SEÇİM BÜROSU" gibi emeklilerin kahve sohbeti gibi devlet aleyhine atıp tutmalarına, mahalle baskısı oluşturup herkesi "biz Atatürkçüyüz..Tu kaka Bahçeli, Tu kaka Tayyip" modundaki yazışmalara kim müdahale edecek acaba??
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    nato yani abd cıa fetö vasıtasıyla "devletin bütün kılcal damarlarına sızmış" siyasette de en zayıf karın, en kolay en uygun ortam, yeniçeri, jöntürk, ittihad terakkici artıkları, içinde her türlü gayri müslim ve gayri milli odakları barındıran, mandacı, sömürge olmak isteyen, devşirilmiş asimile edilmiş chp olarak beşinci kol olarak vatan millet din düşmanlığının ihanetin amiral gemisidir, merkez üssüdür !..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Meryem 3 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru yazdıklarınız Hasan Bey. Milletimiz çok cahil. Amerika'dan medet umuyorlar. Suriye'de Irak'ta yaptıkları ne Allah aşkına. Nereye demokrasi getirmiş de Türkiye'ye de getirecek. Yıllardır insanlar baskı, şiddet altında eziliyor. Bunlara destek verenler Suriye ve Irak gibi olmak mı istiyorsunuz. Biz özgür bir ülkeyiz kimsenin vesayeti altına girmek istemiyoruz. Amerika kendi halkına iyilik etsin önce bıraksınlar ürettikleri silahları satmak için karıştırılacak ülke avına çıkmayı. Onlara boyun eğmeyeceğiz eğdiremeyeceksiniz.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ERTUĞRAN DURAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerden göğe kadar HAKLıSIN abi.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • feraset lazım 3 yıl önce Şikayet Et
    yapmamız gereken ekonomiye odaklanmak. ekonomi bozulursa gardın düşer. gardın düşerse dışarıda ve içeride bekleyen çok çakal var, onların işi kolaylaşır. bazı şeyler hemen çözülmez. zaman gerekir. her sorunu aynı anda çözemezsin. onların bir oluşum hikayesi var. sen hikayeni yazacaksın ve bunu sabırla bezeyeceksin. yoksa onların niyetini ve yapmak istediklerini bilmeyen mi var.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zaza dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    vatansever arkadaşlar rusuda bir natosuda bir amerikasıda bir. bizim bizden başka dostumuz yok tavuğu sen besle yumurtasını dışarıya yapsın misali devlet parasıyla beslen kalk ülke düşmanlarını savun tavukları keselim gitsin.DAİM OLSUN ÜLKEMTÜRKİYEM.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat