Amiraller darbe değil, çay içme mi teklif etti?
Amiraller darbe değil, çay içme mi teklif etti?
.

Yorumlar9

  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda asker eskilerinin ya da solaklara dendiği gibi eski tüfeklerin darbe girişiminde baltayı taşa vururken kendisi abd malı olan baltanın sapı chp kaset başkanı kk yani kk sonunda bir baltaya sap oldu diyebiliriz !..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehmet Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ve takdirlerimi sunarım
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru, güzel analiz. Teşekkürler Ali bey.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün darbeler bal gibi HDPKK nın işine yarar. Bir Ak Parti iktidarından ise darbeyi bin defa tercih ederler. 1- Rahatlıkla mağduru oynayıp taraftar toplarlar. 2- Bölge insanına baskı arttıkça onlarda dağdaki köpek sayısını artırırlar. 3- Onlar için bölgedeki kürtlerin zerre önemi yoktur,önemli olan kendi diktatoryal ehedefleridir. 4- Bir darbe ortamında ilk fırsatta ortaya çıkan sonuç: bir şekilde Amerikadaki papaz Türkiyeye gelecek ve Hemen Apo iti serbest kalacaktır. 12 Eylül darbesinin yaptıkları ortadayken bu söylediklerim hayal değil.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ylç 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsınız. Allah sizden razı olsun.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • abdullatif 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali kardeşim doğru söylüyorsun, içimiz yanıyor, özümüz kan ağlıyor. Kutsal asker ocağımızdan hep böyle olmuş ve olmaya devam ediyor. Dişişleri elçilikler de aynı durumda. Beyaz Türklerden başkası oralara giremiyor. Bunların kılıcı her dönem tepemizin üzerinde duracak. Çünkü düşünmüyoruz, akletmiyoruz yatırım yapmıyoruz. Allah idarecilerimize ve bize feraset versin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ahmet Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimsenin bu ülkenin geleceğiyle oynama hakkı yoktur. İş öyle basitleştirildiği gibi değil. Yapan bedelini ödemelidir. Hem devletin 600 bin lira alarak emekli olacaksın, devletin şoförü hizmetinde, devletin tüm imkanlarını kullanacaksın sonra dönüp devletine zarar vereceksin. Kabul edilemez. Tüm rütbeleri sökülmeli, askeriyle ilişkileri kesilmelidir. Hatta çocuklarına bile devlette iş verilmemelidir.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    İhanetin HIYARARŞİ'si ! şöyle; eskimiş darbeci adı batasıca amiral battı'lar ! her zaman ki gibi beşinci kol yardım ve yataklık eden baş sabıkalı chp, talimat rand corporatıon yani cıa kuyruğu tabii ki insanlık düşmanı abd başkası olsa şaşarım haçlı yahudi amiral gemisi olarak baş rolde bizi köşeye sıkıştırmak dengemizi bozmak istiyor, karadenize çıkmak istiyor bütün karın ağrısı bu, ukrayna gürcistan oralara uzanmak istiyor oraların düşmesi demek moskova'nın düşmesi demek napolyon'dan hitler'den biliyoruz kendini korumak isteyen rusya 3. dünya savaşı çıkarır dünyayı yakar, çünkü rusya'nın yanında insanın değeri yoktur !..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • a.d. 3 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü bunlar aşağılık vatan ve İslam düşmanıdırlar Sn.Yazar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat