Bünyelerinde darbe geni var
Bünyelerinde darbe geni var
.

Yorumlar8

  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Eskişehir'de karşılanan Menderes Muhsin BATUR tarafından verilen emirle "tören mangası Menderes'e sırtını dönmüştür". Odunpazarına giden Menderes "erken seçim kararını açıklayacaktır". Ancak mikrofonu bozulur ve açıklamayı orada bulunan gazetecilere yapar ve yazmalarını ister. Yarın Kutahya'da aynı açıklamayı yapacağım diyerek Kütahya^'ya yola koyulur. veee yolda Menderes tutuklanırrr.. Onun açıklamasını yazmayan gazeteciler arasında BÜYÜKERŞEN'de var deniyor. doğru mu acaba???
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • SalihC 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel tespit. Haklısınız. Fakat patates ve soğana iradesini teslim edecek kadar bir adım geçmişini ve bir adım ötesini göremeyenlere ne yapacağız devrem.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Salih65 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir vatandaş olarak; zaman zaman iktidarla ilgili bazı olumsuzlukları görüp bir daha mı? diyorum. Ancak bu hainlerin saldırısı karşısında o olumsuzlukları ormanda bir kaç kurumuş ağaca benzetip, 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi yeniden Bismillah çekiyorum.
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve şuan ki yönetim Atatürk'ün arkasına saklanmış Darbe sevici ve Din düşmanıdır.
    Cevapla Toplam 25 beğeni
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısınız ve şunu da bilesiniz kesinlik ile darbe karşıtıyım... Da Nasrettin Hocamız demiş ki '' ... yahu hırsızın hiç mi suçu yok ...'' Şimdi sadece; bu güne kadar bana iktidarda olmuş ve de sadece büyük yanlışları olan her hangi bir siyasetçinin T.C. ADALET' in ce yargılanıp cezasını çeken var mı. Şayet var ise teşekkür edeceğim ve de bu örneklerin çoğalması en büyük dileğim olacak... Sayın yazarlar sizler de lütfen ADALETLİ olun ve toplumun çoooookkk çok önünde olun doğrunun ve adaletin yanında olmanız temennilerimle...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Var sayenizde adnan mederes ve rf kurucusu Erbakan hoca ve merhum Turgut Özal onlar hakkın davasını güttüğü için 2 si şehit edildi öbürüde beter edildi.Şimdi siz diyorsunuz Rte aynısı yapılsın bu ülke sizin gibiler prim verdiği için aynı sonu Rte olsun istemiyorsunuz ama gerçeği göremeyecekkadar hainsiniz
    Toplam 5 beğeni
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani ne demişler şap'tan olmaz şeker cinsinin adı batsın cinsine çeker, hatırlarsanız bu abd mandacısı mı olsak rus komünisti mi olsak diyen bu adamlar yerli ve milli değildir tam tersine hain oğlu haindir, hatırlarsanız hitlerin zamanında bu mandacıların bıyıkları bile hitler bıyığıydı soysuzların soyları kurusun adları batsın !..
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu güzel yazı için Yusuf beye teşekkürler.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat