2023’ten umutlarını kestiler. Olağanüstü arayışlar başladı. İstiklal Savaşı içeride yaşanıyor. 15 Temmuz’dan beter olursunuz!
2023’ten umutlarını kestiler. Olağanüstü arayışlar başladı. İstiklal Savaşı içeride yaşanıyor. 15 Temmuz’dan beter olursunuz!
.

Yorumlar9

  • Gültekin Gedikli 3 yıl önce Şikayet Et
    Artik ya Istiklal ya Ölüm
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • fena olmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Laikçilerin 90 yıldır oynadığı batı taklitçisi acıklı rezil tiyatro biter, tekrar kaldığımız yerden devam ederiz bizde. Bu saatten sonra Türkiyeyi durdurmaları zor. Tüm güçleriyle saldırıya geçmeleriniz sebebi de bu zaten.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • azi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer kurtuluslari yok bir aciklama ile erdoganin sayin cumhur baskanimiz yanindayiz ülkemizi savunuruz
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Zamanı geldiğinde işareti çakın yeter halk olarak sokağa dökülürüz ve içerideki ayrık otlarını temizleriz. Başka çözüm yok gibi.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerine ölüm
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    inşalllah inşallah
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir güç, hiçbir kukla Türkiye’yi bu büyük yükselişten döndüremez. Sahip çıkacağız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ramo 3 yıl önce Şikayet Et
    “Bizi gör, bize görev ver, bizi seç” diyen o kadar isim dolaşıyor ki ortada. “Biz Türkiye’yi durdururuz. İçeriden durdururuz. Ege’de, Akdeniz’de, Libya’da, Kafkaslar’da, Suriye ve Irak’ta durdururuz” sözü veriyorlar. En önemlisi de, “Birinci Dünya Savaşı sonrası mevziye geri çekeriz” diyorlar. Sadece CHP sanıyorsunuz. İslamcı, milliyetçi, solcu, liberal, ulusalcı hepsi var.ABD’nin, Avrupa’nın, İsrail’in, “Türkiye Uyanışı”ndan huzursuzluk duyan ülkelerin silahını sadece Erdoğan’a değil, ülkeye, millete, yüzlerce yıllık siyasi genetiğe ve hafızaya doğrulttular. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun cümlesi ile cevap verelim: “15 Temmuz’dan beter ederiz…” ''EVELALLAH TAM DA BÖYLE OLUR.''
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu'da besle kargayı oysun gözünü derler, vatan millet din düşmanı hain dinsiz imansızları niye besliyoruz, niye susuyoruz yani bunlar layığını bulmuyor kanunların ve hakimlerin lakaytlığından gerekli cezaları almayınca daha azgın daha sapkın oluyorlar, köpekleri kuduz aşısı yaptırmak lazım olmadı telef edersiniz kendi hayatınızı tehlikeye atacak haliniz yoktur öyle değil mi ?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat