Joe Biden ‘Soykırım’ diyecek mi?
Joe Biden ‘Soykırım’ diyecek mi?
.

Yorumlar11

  • Meltem 3 yıl önce Şikayet Et
    biden siyonistlerin adamıdır...Küreselci politikaları uygular sadece... "Global governance" tek amaçlarıdır...Çevre sorunlarını da amaçları doğrultusunda kullanıyorlar.
    Cevapla
  • Amin 3 yıl önce Şikayet Et
    soykırım demezse adam diğil soykırım desin desinki bakalım bizimkiler karşılığında ne yapacak çok merak ediyorum
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hakkı An 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye OLTADAKİ BALIK DEĞİL. Yapılan iftiradır, gerçekle alakası olmayan bir şeyi dayatmak ve susmamızı beklemek kabul edilemez. HASMANEDİR, müttefikliğe sığmaz, açık bir düşmanca tutumdur. CEVAPSIZ KALMAMALI. NATO kapsamı dışında topraklarımızdaki Amerikan varlığı (Kürecik ve İncirlik) derhal, adam akıllı bir ABD başkanı gelene kadar sonlandırılmalı. Bize karşı terör örgütlerine verdikleri destek ne işlerine yarayacak ise, baksınlar dertlerin. Herhangi bir terör örgütü başarılı olsa dahi KAYBETTİKLERİ kazanımları geri almaları on yıllarca sürecek bir zarardır ve AMERİKAN iç politikasından Ermenilere yalakalık için değerse görelim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İslam Birliği 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan asıl soykırım Türklere yapıldı birde zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar, bu Ermeniyi'de, Yunanı'da ilk fırsatta haritadan silmek lazım..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Yavuz Selim Han 3 yıl önce Şikayet Et
    haçlı yahudi'nin son ordusu olan alçak abd orta asya'ya ehli bidat vehhabi suudi arabistanı afganistana soktu orayı bataklık yaptı el kaide taliban vs bütün terörö örgütlerinin okulu yaptı ve fetö gibi yeni terör örgütleri kurarak dünyaya yaydı, başka türlü giremediği bölgelere terör örgütleri eliyle girdi mikser gibi her yeri karıştırıyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bülent duman 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı osun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Emperyal devletler başta ABD zamanında ÖZAL’a ne teklif etmişti??" Ermeni soykırımını tanıyın zira bu olay sizi bağlamaz Türkiye kuruluş tarihinden yani 1923 den önce oldu bu olaylar deyiverirsiniz diyerek " olayı basite indirgeme teklifiyle gelmediler mi??? Ancakkkk diğer taraftan bu tekliflerini kabul etseydik “1920 yılında imzalanan Ermenistan sınırı anlaşmasını da sulandırma işlemi ile karşı karşıya kalırdık” Şimdi ise PKK’nın bir bölümünü Ermenistana kaydırma çabalarındalar???
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • poyrazi 3 yıl önce Şikayet Et
    lobin ne kadar lobin 3 milyonluk ermenistan 100 yıldır bu meseleyi ısıtıp ısıtıp sofraya getiriyor ülke olarak sen ne yapıyorsun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Lobi Mobi 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar lobi de yapsa elin gavuru itibar etmez. Onlar bizden farklı. Hiç bir hristiyanın karşısında bir müslümanı haklı görmezler. Onların lobisinin bir kolu da Türkiyede değil mi? Yapılan açıklamaları bir dinleyin bakalım.
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu bi gerçek ki "LOZAN'da imzası olmayan ABD'nin tüm gayreti ister vadedilmiş toprakların İsraile geçmesi için debeleniyor diyelim, ister 1918 Wilson prensiplerine göre "Büyük ermenistan ve Büyük Kürdistan hayali devam ettiriyor diyelim " ÖNCELİKLİ TEHTİD ABD VE EMPERYALİZM ŞU AN..
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Abdullah0781 3 yıl önce Şikayet Et
    Amaç zaten böl ve yut taktiği olduğu için, birleştirmeye kurulu bir çalışma ve eylem beklemek hayalcilik olur Sayın ACET...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat