Akşener’in utanç sözleri. Yıkıcı ‘iç müdahale’nin sivil askerleri saldırıyor. Bu nefret dili talimattır!
Akşener’in utanç sözleri. Yıkıcı ‘iç müdahale’nin sivil askerleri saldırıyor. Bu nefret dili talimattır!
.

Yorumlar42

  • tuğlu... 2 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah inşallah ...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • San 2 yıl önce Şikayet Et
    tesbitler çok doğru.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • isimsizzzzz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razi olsun aynen benım dusunduklerım. Insallah millet ittifakı rezil olur yerin dibine batar bir daha dirilmemek uzere.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözde Atatürkçüler ve Milliyetçiler oynanan oyunu görmüyorlar ise yapacak bir şey yok. Ülke Suriye gibi parçalandığında zillet ittifakına oy verenlere tavsiyem suriye kınası daha kaliteli diyorlar.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • Osman ERTUNC 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime muhtesem.bizim içteki vatan hainleri maalesef buyuk oyunun bır parcası olmayı surduruyorlar.Sadece ve sadece provakasyon yapmak icin Sn. cumhurbaskan ın memleketıne gıden sıyası terbıye den yoksun ahlak zafıyeti olan aksener şutanmadan sıkılmadan mıllıyetcılıkten bahseder.Batsın senın mıllıyetcılıgın.Bıze gore yaptıgı vatan haınlıgı dır.oynanan oyunuın vatandas farkındadır.Ulkenın 81 iı li dururken secim bolgen dururken rize ye gitmekte nereden cıktı.Tamamen oyunun parcası..
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • Selami 2 yıl önce Şikayet Et
    90 yıllardı, Çukurca’da PKK lılar Askeri birliği çok büyük bir kuvvetle sıkıştırmışlardı (Bu kısmın da çok uzun hikaye) Terörist alçak şöyle bağırıyordu: - Askerrr bize komutanını teslim et, sizinle işimiz yok , herkesi serbest bırakacağız. Tabii birkaç (o da belki içine his olarak düşmüş olabilir) erin içinden geçmiş olabilir ama bütün bir birlik biliyordu ki, komutanın başına bir hal gelirse veya ele geçerse hiç acımadan herkesi öldürecekler. EY HALKIM HEDEF ,KOMUTANDIR. Komutan Racep Tayyip Erdoğandır Ona acımayanlar size mi acıyacak. Meralin veya yandaşlarının iktidar olması halinde PKK iktidardadır Fetö iktidardadır Siyonizm ve emperyalist batı iktidardadır.
    Cevapla Toplam 20 beğeni
  • futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Batı tarafından organize edilen ve sözde muhalefet özde ihanet şebekelerine, top yekün hıyanet ve kalleşliğe karşı; top yekün vatan savunmasına bütün vatansever milletimiz katılmalıdır.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • MUSTAFA DİL 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kuruldu kurulalı böyle bir savaş görülmedi. böyle bir ittifak kurulmadı böyle bir söylem ve nefret dili kullanılmadı. Abdulhamiti düşürenler ve osmanlıyı yıkanlar bile bu kadar çirkefleşmemişlerdi. Bu ülkenin doğu akdenizde filistinde libyada azarbeycan da ırak ta suriyede savaştığı bir dönemde başına kurşun sıkılması ne anlama geliyor bunu azıcık düşünen zerre kadar aklı izanı anlayışı olan her insan farkeder. Böyle bir dönemde dışardan daha çok içeride bir hareketlenme varsa buna dikkat edilmeli. içeriden piyonlar hareketlendikten sonra arkasından yıkıcı bir atak gelebilir. Allah korusun bu türk milletinin felaketine yurdumuzun suriye ye dönmesine neden olabilir.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Hayri 2 yıl önce Şikayet Et
    Çevir kazı yanmasın ,ekonomi olmadı biraz da iftira ve hakaret verelim diyor namussuzlar cephesi.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • hazan 2 yıl önce Şikayet Et
    "On yıllardır PKK’nın yol açtığı yıkımın sebebi neyse, FETÖ’nün darbe ve soygunlarının sebebi neyse bu siyasi dilin sebebi de odur." yazının can alıcı bölümü diyordum ama yazının tamamı can alıcı.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    kalemine sağlık
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ali candaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani güzel yazı olmuş birde akitte Hüseyin acarlar diye biri var yar bir yıldır hemen hemen yazıyor adamın yazdıkları ile şuna yaşanalar bire bir örtüşüyor harika tespitleri var aynı İbrahim. Karagül gibi harikalar yazmış
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Capla hama 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet kapana sıkışmış,tuzağı kuran kim?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    yaw adam basabasa anlatiyor dahada tuzagi kim kurmus soruyorsun....
    Toplam 2 beğeni
  • Kriptolara Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabır Meşhurun 10 Aralık Hareketi adlı videosunu izleyin neden devlet reisine böyle saldırdıklarını anlayacaksınız. Tehlike cok buyuk
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Burhanettin Alkan. 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıktan nasibini almamış bu zavallı,Ahlaksızca siyaset yapan CHP VE HDP''NİN kuyruğuna sarılan her kim olursa olsun şiddetle kınıyorum .
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat