“Havalar” ısınmaya başladı... Tedbirlerimizi almak zorundayız!
“Havalar” ısınmaya başladı... Tedbirlerimizi almak zorundayız!
.

Yorumlar9

  • 34SR 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi kimsenin kınamasından çekinmeden vatanın milletin menfaati için geleceği için HAKK'ı savunan, sömürgecilerin zehirlediği asıl zihnimizi işgalden kurtarmamız gerektiğini söyleyen, entellektüel uyarıcı imanlı vatansever cesur insanlardan ALLAHÜ TEALA razı olsun ve sizin gibilerin sayısını artırsın amin.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sarıklı amirale hükümet bile destek çıkmazsa Emekli amiraller ağzına geleni söyler herkes destekler hükümet serbest bırakırsa darbe hevesliler bitmez.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Kuyucu Murad Paşa 2 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı'nın son zamanlarında öyle hainler vardı ki ingiliz muhibler cemiyeti yani ingilizleri sevenler derneği kurma alçaklığını gösterdiler, şimdi başka isim altında faaliyet gösteriyor, abd sömürge ve soykırım katil hırsız rolünü devralınca fiilen abd sevenler derneği kurulmuş oldu, malum haçlı yahudi itlerinin kuklaları yahudi ermeni dönmesi ırkçı mezhebçi bölücü terörisr dostu gavur dostu Müslüman düşmanı hain vatan millet düşmanı illet ve zillet gavur ittifakıdır !..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ...düşman uyumaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlar dışarıdan bunlar içeriden hainlik gavurluk yapıp Osmanlı'yı yıktılar, yetmedi ithal geldiler yüz otuz yedi bin kurtuluş savaşı ŞEHİD'inin eserinin üzerine çöküp utanmadan sıkılmadan vatanı biz kurtardık dediler, biz de safça gafilce bunları hiç araştırmadık bunların aslı nedir nesli nedir in midir cin midir hırlı mıdır hırsız mıdır, işte başımıza gelenlerin kısa özeti budur !..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Yerli ve Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    Batı uygarlığı ! kendilerine orijin olarak grek ve roma uygarlığını temel alır, endülüs'ten aldığı eğitimle rönesans reform vs sömürgeleri soyarak oluşan zenginlikle sanayi devrimi teknolojik olan uygarlıkları soykırım kan üzerine kurulmuş bir uygarlıktır, öne çıkan ingiltere fransa ispanya vs şimdi de abd roma'nın kartaca'yı yendiği yetmemiş taş taş üstünde bırakmamış tarla yapmış yetmemiş kaçan anibal'i anadoluya kadar takiple yok etmiştir, yani bunlar gittikleri yerde çevre hayvan soyunu kurutmak bir tarafa yerli halkları insan soyunu yok etmiştir, batıda deve kini vardır aynısını bize yapmak istiyorlar !..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Denizci 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak ki. Emekli dinazorlar çıkıyor. Bildiri yayınlıyor. Sonrası Serbest......Hani rütbelerini söküyordunuz. Paşa Paşa çıktılar. Ne oldu. Güçleri Hep dindarlara, sarıklı amirale yetiyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimin eli kimin cebinde yahut at izi it izine karışmıştır, yani köylü çiftçinin iyi bildiği dane ve samanı birbirinden ayırma vakti geldi de geçiyor, vatan miller din sever ile cep sever mide sever gavur sever olanları ayırmazsak saflarda bozgunculuk ve bozgun olur, hangi beka ve kurtuluş savaşına hain katılmış hainle ve haine rağmen savaşılmış ve kazanılmış ? evimizin içini temizleyemezsek dışını nasıl temizleriz ? bu alçaklar bize ayak bağı olmaz mı bizi arkadan vurmaz mı ee önce evin içi temizlenecek değil mi ?
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • tuğlu... 2 yıl önce Şikayet Et
    kahrolasıcalar...
    Cevapla
  • Molla Kasım 2 yıl önce Şikayet Et
    Yiğit'in başı dertten kurtulmaz hesabı zaten bin yıldır şu topraklarda ne zaman huzur yüzü gördük ki, ya haçlı gavuru gelmiş veya itlerini göndermiştir, şimdi de itlerini göndermiş paçamızdan ısırıyorlar, yalnız bu itlerin kuduz olduğu anlaşılıyor, o yüzden hem aşı olmalıyız hem de çok tehlikeli olduklarından kuduzlar telef edilmelidir !..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat