Çok yönlü bir kuşatma var! O yüzden mevzi vatandır, gerisi teferruattır!
Çok yönlü bir kuşatma var! O yüzden mevzi vatandır, gerisi teferruattır!
.

Yorumlar13

  • Yerli ve Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk siyasi tarihinde fetö cıa abd kaset kumpası bir milattır, kasetlerden önce ve sonra demek gerekir, şu çok acı bir gerçektir ki artık muhalefet abd ab haçlı yahudidir, yani özetle artık biz iktidarız abd muhalefet olarak görmek lazımdır, maalesef acı ama gerçek budur ona göre pozisyon almalıyız, bu bir savaştır !..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • azi 2 yıl önce Şikayet Et
    baska ülkelerde böyle muhalefet de ne yaparlar bizde aynisini yapalim bunlar bu ülkeye düsmsn düsmanla beraber türkiyeye saldiriyor bunun bir cezasi olmali yanlarina kalmamali her sey acik secik önlem alinmazsa vay halimize
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Nazım KARAMEHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    Böylesine düşmanların ekmeğine yağ çalan,kuşatmaya katkı yapan bir muhalefet olamaz, dünyada eşi ve benzeri yok.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Aynen Teşekkürler 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamit
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • 34SR 2 yıl önce Şikayet Et
    " La GALİBe İllALLAH " yani ALLAHÜ TEALA'dan başka GALİB yoktur tek GALİB ALLAH CC'dür, hepimiz Mehmedçiğiz Vatan Millet Din için ya Gazi ya ŞEHİD olmak için İNŞAALLAH hazırız !..
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Gazi Osman Paşa 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatan Millet Din düşmanlığı hainlik yapan birinin psikolojisi nedir derseniz, 1980 yılından önceki fetö gladyo özel harp dairesi kısaca alçak aşağılık cıa abd tezgahı olan o sağ sol anarşi zamanında sağcı bir gazetenin muhabiri aynı ana baba'dan olma öz kardeşi tarafından öldürülmüştü, bu bir insanın komünist vs ideoloji ile nasıl devşirme beyin yıkama ile katil vampir yamyam robot zombi frankeştayn haline getirilişine bir misaldir bugün örneği terör örgütleridir, işte bugün de halkta maalesef böyle bir psikoloji oluşturuluyor ALLAHÜ TEALA sonumuzu hayırlı eylesin amin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    İç cephe önemlidir. Ancak HAKK ile batılın savaşı insanlık var oldukça devam edecektir. İç cephede bugün 1 DOLARA namusunu, şerefini, haysiyetini, özgürlüğünü, vatanını ve sahip olduğu bütün değerlerini satanlar, "RABBİN in çocukları" ile RABBİM ALLLAHTIR diyenlerin safları aleni bellidir. Bu asıl meseledir, Bulanık sular bitmiştir, HAKK ve BATIL ayrılmıştır. Bundan sonra AĞZI ile kuş tutsa MUNAFIK MUHAFIKTIR. bellidir vaciptir. Tapası sıkan buyursun.. BAE lerine gidip ona buna FEDAİLİK yapanlar namusunu HAKARET ettikleri insana emanet ediyor racon kesiyor. Gelsin YUNAN adlarında da bakarlardı besleme köpeklik bedava ... yunan bayrağı sallardı..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ahmet akif akçay 2 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler hocam
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Genç Osman Destanı 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHÜ TEALA'nın izni ve yardımıyla beka ve kurtuluş savaşımızdan ölmek var dönmek yok !..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Haliloğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHÜ TEALA razı olsun kalemine yüreğine sağlık, bizim gaflet uykusundan uyanmamız lazımdır, mahalli seçimleri kaybettiren günübirlik küçük menfaatlerden sıyrılmamız mevzu vatan ise gerisi teferrruat dememiz lazımdır, işte en önemli soru: herkes bize sığındı ya biz nereye sığınacağız ? O halde son yiğit kanının son damlasını verinceye kadar savaşa devam edeceğiz, geçmiş analarımızın dediği gibi " Yürü oğlum yürü git ya gazi ol ya ŞEHİD "
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • 4. Sultan Murad Han 2 yıl önce Şikayet Et
    ABDÜLHAMİD Han'ı ermeni ağzı propagandayla kızıl sultan deyip canavar'laştırdılar devirince her şey güllük gülistanlık olacağını zannettiler çok değil on yıl sonra koskoca Osmanlı paramparça oldu, bugün yapılmak istenen tam da budur, haçlı yahudi evangelist neocon vs ne derseniz deyin soykırımcı sömürgeci katiller sürüsü tarafından ırk mezheb ayrılıkları bölücülükleri kullanılarak kripto yahudi ve ermeniler terör örgütleri devşirilmiş satıl alınmış muhalefet onlar dışarıdan bunlar içeriden bizi bölüp parçalamak yıkmak istiyorlar buna seyirci kalamayız, uyanmalıyız ve uyuyanları uyandırmalıyız küçük menfaatlerimizi kenara koymalı birlik dirlik içinde sonuna kadar mücadele etmeliyiz !..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    İçeriden dışarıdan sürekli saldırı altındayız, artık bizim de işi ciddi tutmamız gerekir, maalesef şu bir gerçektir ki hiç bir ülkede bu kadar gözü dönmüş satılık alçak vatan millet düşmanı hain olsun ve başların bir şey gelmesin, demokrasi insan hakları hoşgörü ve özgürlük kötü niyetliler özellikle terör örgütleri tarafından aleyhimize kullanılıyor, hiç bir ülkede bizde olduğu kadar özgürlük yok, bu artık özgürlüğü de aşan b ki kadar özgürlük başıboşluk vs beka ve kurtuluş savaşında kesin ve kararlı tutum gerekir daha sert olmalıyız mesela idam geri gelmelidir !..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzmeyin kendinizi. Bu vatan dün RUS lar tarafından NATO varken kaç güne işgal edilir hesabı yapılmış. (Bugün bunu Polonya yaptı; NATO gelmeden Ruslar işini bitiriyor) ve zaman kazandırmak için İncirlik teki taktik nükleer cephane (90 adet bugün 50 ye düşmüş) bize verilmiş. Yani pakistan ile Taktik Nükleer cephane yapmış bir Türkiye kendisi atma vasıtaları (100 km den nokta vuruşu yapan, torpidosu ile veya Elektromanyetik silahı ile 200-300 km den vuruş yapan) ile GÖRDÜĞÜNÜ GÖMEN Türkiye ile çarpışmak yeteri kadar caydırıcıdır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat