Sedat Bin Zayed’i niçin çok seviyorlar?
Sedat Bin Zayed’i niçin çok seviyorlar?
.

Yorumlar26

  • Capla hama 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu boş lafları..savcılar her şeyi bulur..siz savcıları göreve çağırın
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Kafkar 3 yıl önce Şikayet Et
    Terör örgütleriyle ilişkisi olan esas chpkk dır. Ortakları ve dostları bellidir savcı kirazı unutmadık dhkp lileri adliyeye sokanda tanaldı.danışmanlarının fetöden tutuklandığını da unutmadık ve daha niceler.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • DEVLET YANLISI 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyunun farkındayız Sayın KORKMAZ... Ve bekliyoruz, 15 Temmuz'da yarım kalan hesabı kapatmak için... O gece Tankları alkışlayıp işler tersine dönünce gizlenen, bankomatlara koşan ve Darbe başarılı olsun diye el ovuşturanları da bekliyoruz bu sefer meydana. Grand Tuvalet kuyruğunu kıstırıp kahve yudumlayan "BİRİLERİ" DE KUYTULARDA KUYRUĞUNU KISTIRIP NETİCYİ BEKLEMESİN. O'nu da bekleriz meydana. E tabi YİYORSA.
    Cevapla Toplam 21 beğeni
  • Ercan 58 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir şeye yanmam bu olayları görüp inanmayıp oyları chpkk ya verenlere yanarım yahu bu işler parti işini geçti vatan millet meselesi oldu bekaa meselesi oldu mezar taşları bile anladı bunlar anlamadi
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • İşte 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyemizde SATILMIŞLARIN VE SATILMIŞLARIN tek adresi en BAŞTAN en BAŞINDAN beri CandanHainPerestlerdir onlarında öncesinde bu hainlerin menşei olan İtlik ve Tilkilik Partisi vardı ne oldu İtlik ve Tilkilik Partisi üst düzey isimleri Osmanlı'ya karşı işbirliği yaptıkları ermeni lerce öldürüldüler daha sonra bu CandanHainPerestler onun görevini devraldı. Bu chp kapanmadan ülkemizde ne hainlik ne teröri ne de mafya biter çünkü hepsinin merkezi aynen YALANIN MERKEZİ olduğu gibi bu güruhtur!!!
    Cevapla Toplam 20 beğeni
  • Serdarrr 3 yıl önce Şikayet Et
    Son 10 yıl içerisinde ABD ve işbirlikçilerinin AK Parti'ye dolaysiyla da Türkiye'ye cektiği kacinci operasyon? Gezi, Mit Krizi, 17-25 Aralık, 15 temmuz ve defaatle çekilen ekonomik operasyonlar. Bu da onlarda biri.Hic birinde istediklerini alamadılar ve alamayacaklar da. Muhalefet kendi dinamikleri ile iktidar olamayacağının farkında. Ancak ABD nin kendine lutfedegi iktidar ümidi ile ülke ve AK parti hakkında çekilen her operasyona mal bulmuş mağrip gibi atlıyor. Daha çok beklersiniz, avcunuzu yalarsınız. Bu halk basiretlidir size iktidar vermez boşuna debelenmeyin.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Rıza 3 yıl önce Şikayet Et
    abd 15 temmuz 2016 da avucunu yaladı., Bundan sonraki her kirli operasyonları da ters tepecektir. Bu sebeple abd avucunu yalamaya alışmalıdır.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • bülent duman 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim şu alçak sırtlan bae'yi hallederse o yiğidin elini öpmek isterim
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Hsn 3 yıl önce Şikayet Et
    Biden ne kadar müslüman dostu ise bunlarda o kadar, müslüman dostudur
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Komandos 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu nun boş işleri , boş hayalleri , Chp liler artık başkanlarına "Kral çıplak" diyebilmeli.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Haci rahmeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Her karanlik gecenin nurlu bir sabahi vardir allahin izniyle ne reisi nede soylu yamyamlara yem yapmayiz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Izmirli 35 3 yıl önce Şikayet Et
    Içten yapacaksın temizliği dişta aramaya gerek yok chp resmen satılmış partidir bunlar dan herşey beklenir allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsinin canı cehenneme
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Yakup 28 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz türkiye vatandaşı olarak bu gibi hatta bundan dahada sansasyonel olaylara hazırlıklı olmalıyız bunları bunları tutan masalari fark edemezsem vay halimize senaryo seçim yaklaştıkça ivme değiştirip dahada çarpıcı şekilde kurgulamaya başlar sizlerin hesabından önce yüce ALLAH,in hesabı önemli göreceğiz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • muyo 3 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık sağol
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat