Yap-İşlet-Devret projeleri kötü fikir miydi?
Yap-İşlet-Devret projeleri kötü fikir miydi?
.

Yorumlar39

  • Enver 2 yıl önce Şikayet Et
    hatta karadeniz suları haliç için de kullanabilirse tertemiz olur.
    Cevapla
  • ertuğrul soygazi 2 yıl önce Şikayet Et
    cHp türkiyenin siyonist koludur bu ülkenin en büyük düşmanı chp ve ziniyetidir çünkü dir tüm lawrensler cHp şemsiyesini altındadır cHp ve zihniyetine bir bir bakın ve inceleyin kim ve hagisi bu ülkeye bir çivi çakmiş bırakın olan çiviyi sökmüştür bu kanı bozuk hain ler kendi ilkesine ve vatandaşına dinine düşman bu putperst zihniyet ülke ne vakit cHp zihniyetten kurtulursa tam bir bağımsız ve huzur dolu bir yaşam olur RABBİM tez elden bu ülkeyi bu virüs zihniyetten kurtarsın inşaallah.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • konuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonra el altından kendisi de başvurabilir .
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ucrun 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu ve avanesine rağmen inşallah şahlanacağız...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Türk Yurdu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah CC chp zulmünden Türk milletini korusun...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı eğer diktatör olsaydı , kılıçdaroğlunun bu gün yaşama şansı yoktu. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Suriye de görüyörüz işte. Kanal istanbul projesi gayet mantıklı ve kazançlı bir yatırım olacaktır, hemen yapılmalıdır
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Türkiye Cumhuriyeti ile sözleşme imzalayıp işe başlayacağım.Sen iktidara gelip benim paramı vermeyeceksin. Be hesapsız hesap uzmanı Sen Türkiye Cumhuriyetini sebze halimi zannettin. Bırak paramı almayı evindeki patatesli börek yaptığın tepsiyi bile alırım.
    Cevapla Toplam 29 beğeni
  • alid 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle saçma bir şey olmaz . cümlesini galiba kendisi için söylemiş, gerçekten dünyanın hiçbir ülkesinde böyle saçma sözler söyleyen bir siyasetçi olamaz.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp bir daha bu millete irade ile asla iktidar olamayacak.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Devriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Tayyip beye Diktatör diyen zat ,İçindeki diktatörlüğü açığa çıkarttı . Allah bunlara bu memleketi idare etmesini nasip etmesin...
    Cevapla Toplam 31 beğeni
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey Marmara Otoyolu gerçekten harika ama fiyatı 50 lira olsa çok daha fazla kullanılır. Çekemköyden İstanbul- Akyazı arası 85 lirayı geçiyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • çeçen 2 yıl önce Şikayet Et
    vatandas aç aç BM raporuna göre Turkiyede son iki yılda nufusun yuzde 40 obezite olmus. bedava bir hayat dunyanın netesinde var luks arabaya biniyorsan otobanda geciyorsan köprüyü kullanıyorsa bizahmet bedelinide ödemek zorunfasın.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ak koyun 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulaşım,sağlık savunma,eğitim bunlar devletin topladığı vergilerle yapması gereken aslı görevlerdir,madem öyle vergiler nerede,madem öyle bu otobanlar neden bu kadar yüksek ücretlerle kullanılıyor.
  • Vatan Xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye gönül veren kardeşlerim, chp yönetimi sadece vatanın yaninda muhaleet yapsa, iyi olanı alkışlasa, birliğimizi pekiştirmiş olur, böylece istikrara destek katkısi olur. Faiz düser, doların hareket alanı kisitlanir. Yollara verdigimiz 350 Tl makul seviyelere iner.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Turgay 2 yıl önce Şikayet Et
    Yatırımlar çok güzel fakat birde ücretleri uygun olsa daha iyi olur istanbuldan bursaya kadar otomobil için yaklaşık 350 tl yol köprü parası ödeniyor.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Hasan Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelin bir Sultanahmet Camisi daha yapalım deseler, bir cihan SULTANI, bir koca SİNAN gerek.! Şu yapılanı yıkalım deseler, bir kaç amele birkaç kazma gerek. ! CHP zihniyeti yıkmaya meyilli, Milletten çekinmeseler hazır yapılanları bile yıkmak için ellerine kazma alıp koşacaklar. RABBİM milletimizi ve memleketimizi bunlardan koru! milletimize feraset ver. Bunlara uymasın! uyansın inşallah.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat