Terörle mücadelede elde edilen başarılar muhalefetin gündemine neden hiç girmiyor? Yoksa?
Terörle mücadelede elde edilen başarılar muhalefetin gündemine neden hiç girmiyor? Yoksa?
.

Yorumlar20

  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    üzüntüden yürekleri yanıyor o yüzden
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Z Kuşağı Senin benim çocuklarımız.Onlsra Türkiye nin geçmiş acı gerceklerini anlatacağız.Cocuklarımıza sahip çıkmak Vatana hizmet Allah'a ibadet kadar kutsaldır.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    HDP kapatilmali iste ozaman Zillet ittifaki paramparca olacak.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • 2023 Seçimleri 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 seçimleri çok önemli, Z kuşağı denen masonlar tarafından beyni yıkanan kitle, Türkiye düşmanı "10 Aralık Hareketine" asker olarak dizayn ediliyor. Sosyal medyada beyinleri devlet ve İslam düşmanları tarafından yıkanıyor. Herkes yerli ve milli sosyal medya kanallarına abone olup önemli videoları beğensin arkadaşlar, buradan kuru sıkı slogan atmakla olmuyor icraat lazım. Herkes elini taşın altına koysun, bu işin geri dönüşü yok. "Kıyam, Sabır Meşhur, Melih Esat Açıl, Abdurrahman Uzun ve benzeri kanalları takip edip destekleyelim lütfen.. En azından Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu kesinlikle izleyin, izlettirin, her yere yayın..
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah o günleri göstermesin muhalefet başa gelirse bütün mücadele yine 20 yıl öncesine geriler ve biz millet olarak kaybederiz. Çünkü böyle bir muhalefetin hiç bir icraat üretemeyeceği açıkça orta da
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Ökkeş 2 yıl önce Şikayet Et
    20 yıl değil,1925 lere takriri sukun kesin gelir
    Toplam 3 beğeni
  • BOzO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bir iki partiyi geçtik terör konusunda onlar aynı kafadalar da,sözde milliyetciyim ülkücüyüm diye geçinen bir dostları var o partilerin,o nun bile sesi çıkmıyor.çakma ülkücülerin.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi (zillet ittifakındaki sözümona milliyetçisi, vatanseveri, muhafazakarı vs.) eğer bir yerlerde yüzde 50ye ulaşma şansı olacaksa bunun hedepekaka ile birleşerek olacağını çok iyi biliyorlar ve hedepekakalı dostlarını ürkütmemek adına ağızlarını açmıyor değil açamıyorlar. Çünkü muhtaçlar. Zaten dursun çiçek "pekakaya bakanlık verelim" dediğinde de seçmenleri bile hemen üç maymuna yatmadı mı Erdoğan nefreti ayağına? Acaba ne zaman farkına varacaklar? Bir pekakalıyı bakanlık koltuğuna oturtup polisimizi askerimizi bunlara hizmet eder (!) hale getirince mi?
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Antepli Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP başa gelirse Suriye den kötü hale düşeriz
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Teröre vurdukça bunların içi gidiyor maalesef, şu halleriyle tavırları devlet ve millet düşmanlığıdır, ve Atatürk'ün kurduğu parti olarak tarihteki yerini almış, köprünün altından çok sular akmış, hiç bir tutulur tarafı kalmamıştır..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hüseyin İnce 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlar ancak efendileri ne derse onu yaparlar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ercan 58 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki susacaklar ciğerleri parçalanıyor bir terörist öldürüldü mü
    Cevapla Toplam 27 beğeni
  • Yörükoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK lıları avladıkça, muhalefet üzülüyor..
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Askerei, sanayi, ekonumi ve daha bir çok konuda, güzel gelişmeler oldu. Bunun için emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Ama geleceğimizi ellerine emanet edeceğimiz nesil ahlak ve inanç bakımından perişan vaziyette. Dünyanın süper gücü olsanız vtanınızı ve mukaddes değerlerinizi emanet edebileceginiz bir nesil milli ve manevi değerleri bakımından yoksun ise geleceğiniz pek iç açıcıolmayacak. Hükumet bu başarılarının yanında mutlaka ahlaki egitime çok titiz bir sekilde eğilmelidir.
    Cevapla Toplam 16 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat