İki trilyonluk bozgun
İki trilyonluk bozgun
.

Yorumlar7

  • Harun ERÖZDEMİR 2 yıl önce Şikayet Et
    yüreğine kalemine sağlık güzel insan
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bülent duman 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bülent duman 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğri oturup doğru konuşalım doğruyu ahirette mi söyleyeceğiz derler ya, aslında bozgunu İslam Alemi yaşıyor desek yanlış olmaz herhalde, tam bir bağ bozumu milyarlarca Müslüman tesbih taneleri gibi dağılmış ülkeleri işgal edilmiş zenginlikleri yağmalanmış son otuz yılda on iki milyon Müslüman, soykırımcı sömürgeci katil hırsız alçak haçlı yahudi hayvan sürüleri tarafından katledilmiş, ne zaman aklımızı başımıza alacağız ne zaman birlik olup asıl düşman haçlı yahudi'ye karşı savaşacağız ?
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdestsiz yere basmayan ağzı dualı derviş meşrep atalarımızdan biz ne ara bu kadar bozulduk bu hale geldik derseniz eğer, rahmetli Necib Fazıl'ın Destan şiiri ile yine rahmetli Arif Nihat Asya'nın Naat şiiri herhalde içinde bulunduğumuz kimlik bunalımı için bu konuda hislerimize tercüman olur diye düşünüyorum !..
    Toplam 2 beğeni
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaç tirilyon dolar harcadığınız gazete kağıdı kadar önemi yok,. Yarım akıllı Bush'un ülkeye maliyeti. Daha önemlisi savaş hukuknda yenilen devlet tazminatı ödemek zorundadır. Osmanlı 20 toprağından 19birimi kayıp etti, kalan birim tazminat ödedi. ABD suçludur ve ödemilidir. Yoksa savaş açılmalı.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Arda yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD Afganistanda sadece kendisine yardım ve yataklık eden Afganlıları değil, birlikte oraya giden NATO ülkelerini de sattı. Talibanla anlaştı ve kaçtı. ABD'nin Truva atı NATO ortada kaldı. Kolay gelsin!
    Cevapla Toplam 13 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat