2023’te iktidar değişikliği olursa dev projelerin akıbeti ne olacak?
2023’te iktidar değişikliği olursa dev projelerin akıbeti ne olacak?
.

Yorumlar6

  • Tuğlu... 2 yıl önce Şikayet Et
    Dükkana kilidi vurur abd ve ab uşağı olurlar, şimdi atıp tuttuklarına bakmayın, efendilerinin emriyle 5 milyon daha göçmen alırlar, kıbrısı verirler, vs vs..
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıkmak, durdurmak için gelecekler.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim uzakların uzağı etsin bunları inşallah.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ömer Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Mehmet bey tüm samimiyetimle akp seçmen olarak söylüyorum son sene %100 Eflasyon Güneydoğu'da tedaşın yaptığı zulmü 1 senedir belediye vatandaşlara getiremediği çöp konteyner ları herkese vergi indirimi SSK lılardan yüksek miktarda kestiği vergileri milletvekilleri sadece seçimde meydanlarda 500 bine yapılacak parkları 2 milyona kazanılan ihaleler. araçlara getirilen ÖTV zammı...Dost acı söyler temennimiz düzelir
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalist katil hırsız abd ve avenesinin eline en büyük fırsat geçer, çünkü islamın sancağını milyonlarca ŞEHİD vererek bin yıldır şanla şerefle Türk Milleti İslamın son ordusu olarak taşıyor, Türkiye Müslümanların son kalesidir, bizden başka soykırımcı sömürgeci haçlı yahudi katilleriyle gavurlarıyla savaşan başka ülke yok, biz düşersek bütün Ümmet düşer ALLAHÜ TEALA o günleri göstermesin amin !..
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun memleket bunların eline geçerse ne iha ne siha ne akıncı ne de başka şey bırakırlar. Ne de Nuri Demirağın, Nuri Killiğillerin başına gelenler Slçuk Bayraktarların başına gelir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat