Putin'le konuşacak çok kritik başlıklar var
Putin'le konuşacak çok kritik başlıklar var
.

Yorumlar13

  • Oleg 2 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyacınız olan tek şey Suriye'den ayrılmak.
    Cevapla
  • Enver 2 yıl önce Şikayet Et
    esed'in aklı başında ise öncelikle Golan tepelerine yönelsin. Türkiye işgalci değildir ki, neden düşman görüyor. rusya, stalin dönemi filmi gösterime sokuyor galiba. ama bu sefer yemezler. abd ile iyi polis kötü polis oyunu bu sefer tutmaz.
    Cevapla
  • A.Çokgüngör 2 yıl önce Şikayet Et
    1* Taha Bey bir durum tesbit yapıyor. Realist olarak. Ama politika ne içindir? Sorunları çözmek için değil mi? Uzun süredir Türkiye ile Rusya arasında 2 liderin akıllı tutumları ile müsbet sonuçlan alındı. Ayrıca Bilad-ı Şam bugün değil 150 yıldır vahşiyane saldırı altındadır. Siyonist ve müttefiki her çeşit emperyalistin Bilad-ı Şam’dan isteği nedir? O bu isteğine fitneyle kaoslar çıkararak hedefe yürümektir. Hatırlayın 10 yıl önce Türkiye-Suriye arasında sıkı işbirliğinin zirveye yürüdüğü bir anda hangi tür kara kedi araya ve ortalık karşıtı. Bilen bunu çok iyi biliyor.
    Cevapla
  • A.Çokgüngör 2 yıl önce Şikayet Et
    2*Ancak şimdi 200 yıldır ilk kez Türkiye ilk kez çözüm imkanına sahip güçte. Belki çoğunuz mazinin etkisinde inanmayacak, ama bu fitne düğümü çözecek tek ülke Türkiye. Bugün imkansız görünen birçok kritik sorun birkaç yıl içinde sopa veya zeytindalı ile çözüm bulacak. İnşaallah. Unutmayın genel kanı yeni dünya düzenin nasıl olacağına karar verecek sadece ve sadece Türkiye’dir. Herkes hesabını buna göre yapmak zorunda.
    Cevapla
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    İdlib bizim zayıf karnımız orada küçük kıyamet kopacak gibi görünüyor, ALLAHÜ TEALA öncelikle askerimizin ve bizim yar ve yardımcımız olsun amin !..
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir, buna en güzel örnek abd'nin direnerek bize teslim etmediği operasyon yapmağı düşündüğümüz menbiç'i bir gecede ruslara teslim etti, abd'nin aynı şekilde pyd/pkk bölgesini rusya'ya teslim ederek çekileceği anlaşılıyor, tabii burada abd ve rusya üzerinde yahudiler vasıtasıyla etkili olan katalizör mü gerçek patron mu olduğu tartışılan israili unutmamak lazımdır, bu rus ayı'sının sağı solu belli değil dikkat; idlib'de bir 34 ŞEHİD daha vermeden önce çok uyanık olmalıyız. ALLAHÜ TEALA askerimizi korusun amin !..
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Taha bey, çok güzel konulara kaleme bizde kelama... PANDEMİDEN SONRASI dünya ... stratejik-en lerimiz bunlara girmiyor. Pandemi sonrası DÜNYA için ULUS İNŞAASINDA; toplumu cahil tutmamak adına. KİM ulus inşaa ediyor. Sn ERDOĞAN. Yalnız bırakmamalı. Ticaret risklerini, "hayvan çiftliğinin" çoklu yeni dünyasında paradigma kaymalarına odaklanabilmek ile, küresel Tedarik zincirlerinde ayakta kalanlarla entegrasyonu ile ve daha fazla pay almakla.. güvenilir ortaklıklar ile ittifaklar suretiyle ulusal refah, ulusal güvenlik yönlerini şekillendirerek ve "krizlere yanıt vermekle" ve hepsini EKONOMİ politikaları ve Dünya varsayımları üzerine oturtabilmekle...
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    ve Türk ve RUSLARIN SURİYE nin toprak bütünlüğü (ANTİ-PKK) ve YENİDEN kurulması noktasında birlikte hareket etmesi vurgusu. (LAFARGE dışlanacağı) gibi EKONOMİK olarak RUSLARA iş aş getirisi olacak; TÜRK RUS ekonomik ortak konseyinin ortak projeler ve birlikte çalışma grubu masası kurmasını içeren, Bir sonraki adımda EKONOMİK iş bölümü içeren mutabakatlar...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    GERİ KABÜL KAMP/YERLEŞİM PLANI) tüm TÜRK sınırı boyunda TÜRK RUS ortak devriye bölgesi (BM 51 madde karara girmesi, daha önceki mutabakata atıf) boyunca yerleşim yerlerinde kurulması.. Ve SRATEJİK bir DENGE oluşturacak karmaşık ve ince hesapları sade ve basit ilan. Söz ve eylemler arasındaki boşluklarda ayağa basmadan, kararlığı test ettirmeden dens dens dens müzik durana kadar ve partner seçimle gidene kadar..
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    İdlib gerginliği azaltma yeni bölgesi Türk mevzileri M4 karayolu kuzeyine çekilmesi; Tel RIFAT ve MÜNBİÇ dahil bu bölgedeki İRAN, ve SURİYE kuvvetlerinin temas hattından en az 30 km güneye çekilmesi. Türk mevzilerinin RUS kuvvetlerine terki. İDLİB de boşaltılan bölgede GÖÇMEN kamları kurulması. GÖÇ konusunda RUS garantisi. Türkiye deki sığınmacıların MÜNBİÇ de AB fonları (vaadi) ile!!? kurulacak KIZILAY ve RUS KIZILHAÇI sığınmacı kabul merkezini birlikte kurması ve işletmesi.. Türkiye deki sığınmacıların yerleşimi için (ÖNCEDEN hazırlanmış ve DIŞİŞLERİ BAKNLARI tarafından müzakere edilip mutabık kalınmış SIĞINMACI
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Ve idlib. Yüzleşme zamanı. Stratejik ince danteller işleniyor. Sözler ile eylemler arasında boşluklar illaki. İdlib en başından bir tuzaktı!?? Ama kendi tuzakların kendileri düştü; şimdi kazanımları realizme etme zamanı. (MERİCANLAR drone saldırısı ile RUSLARIN teröristleri kontrol etmediniz tezini kuvvetlendirdi; orası bir suriye nin bütün yollarının kavşağı yolu terörden geçen herkes oradan geçer; bize filtre etmek gibi bir sorumluluk akıllara zarar.) İDLİB de yeni durma göre yeni bir mutabakat şart. NEDİR? İDLİB deki kontrol noktaları yeniden düzenlenmesi...
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna konusunda, Bu konuda YELDEĞİRMENİ nato ve DONKİŞOTLUĞA gerek yok. KIRIM ekonomik serbest bölge olacak /Turizm serbest bölgesi olacak ortak projeler yapacağız, bilmem şu kadar iş-aş... tarzı konuşmalar zamanı.... diğer taraftan..Dağlık Karabağ konusunda RUSLAR ermenileri mutlu edecek bir formülü uyguluyor (Fransızlardan çıkma) MEVCUT bölünmüş haliyle nufus sayımı ve seçimler yapmak suretiyle iki bölgeli iki taraflı iki ayrı devlet (KENDİ KADERİNİ TAYİN HAKKI).. Karabağ ı hiç konuşmamak lazım; onlar kendi kaderlerini kendi elleri ile inşaaa ediyorlar... Gelelim Suriye ye.
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Soçi de yapılaması gerekenle. Muhtemelen PUTİN in san Erdoğan ile son zirvesi olabilir. Çünkü %30 gibi bir güven seviyesine gerilemiş durumda... Ve bu zirve Prutin e Prestij olacak. Aynı zamanda Sn ERDOĞAN bunu bilerek çok fazla KONUYU görüşüp istediğini alabilicektir. ek yapması gereken DAMARINa basmamak. Nedir bunlar; öncelikle UKRAYNA; Putin damarına basıldığı için DONBAS a girilmesin eizin vermiş; KIRIM konusunu elinde tutması ukrayna nın NATO ya girmesi ile ilgili. (NATO iç mevzuatı gereği ukrayna hiçbir zaman NATO ya alınmayacak ve Ukrayna EKONOMİK olarak bir enkaz (KARABAĞ LÜBNAN gibi)
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat