İran'ın derdi İsrail değil ama bu kriz en çok İsrail'e yarıyor
İran'ın derdi İsrail değil ama bu kriz en çok İsrail'e yarıyor
.

Yorumlar6

  • Makas 2 yıl önce Şikayet Et
    Nahcivan ve Karabağda makas Türkiye ekseninde avantaj kazandı, İran Ermenistan koridoru daraldı, İran Ermenistan'a destekliyor ama bölgedeki kangren 4 ülkenin gelişmesine mani oluyordu, İran sadece Ermenistan'a bağlanırmen bu aşamadan sonra Avrupa ve Asya'ya bağlantının avantajını kullanmalı, yersiz gerginlik çıkarmamalı,ılımlı ve olumlu politika üretirsek bölgeyi aydınlık gelecekler bekliyor,
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    İran kendini dev aynasında görüyor. Bazen ağırlığın kadar hareket etmek doğru olanı. Bu tartı irana ağır gelir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler Taha bey.......Yazınız İran sevicileri rahatsız etmiş ama onlara şunu demek lazım. İran müslümanların başındaki en önemli birkaç beladan biridir. İnşallah bizden uzak tarumar olurda müslümanlar biraz nefes alır. Çünkü İran Osmanlıdan bu tarafa Papalığın başımıza ettiği bir yerdir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • anti-siyonist 2 yıl önce Şikayet Et
    aliyev var ise işgalci israil'in üsse de ihtiyacı yok azerbaycan'da. taşeron varken niye riske/sıkıntıya girsin ki, zaten. karar ver taha, iran israil'e karşı mı yanında mı? ya da israil, iran'ın.
    Cevapla
  • aliyev 2 yıl önce Şikayet Et
    ama senin derdin, iran. fetö'nün bıraktığı yerden devam, yani. krizi çıkaran azerbaycan-israil. krizin bahanesi iran'ın artan gücü-etkisi. hedefi İran. afgan kralı amanullah ve iran şah'ı gibi aliyev de anladı gidici olduğunu ki, ingiltere'ye yatırım yapıp duruyor. gürcistan ve maalesef türkiye, israil ve aliyev'i destekliyor. tek doğru ise kudüs işgalcisi siyonist rejimin verdiği talimatları dışardan keyifle izliyor olması. abd-israil üsleri'nin haritası herşeyin bariz göstergesi taha, masal anlatma. üzüleceksin biliyorum ama, türk dediğin iran azerileri anti emperyalist ve anti siyonisttir, elhamdülillah. inşallah azerbaycan azerileri de aynı davanın erleri olacak
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi politikası şöyledir: Yahudi kimse bakmadan Filistinli 'ye sesli bir tokat vurur, hem de bağırır bana neden tokat atıyorsun diye gören de Filistinli Yahudiye tokat attı sanır. İran hem itraille işbirliği yapıyor, hem de zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat