Bak sen, “siyasi cinayet”ten bahseden, PKK’lıları arkadaş görene!
Bak sen, “siyasi cinayet”ten bahseden, PKK’lıları arkadaş görene!
.

Yorumlar12

  • istanbul 2 yıl önce Şikayet Et
    adamın zihni böyle çaışır değişmez 4 maddeler hain,din düşmanı millet düşmanı ahlak düşmanı
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali bey, ''Halk ise, bu kirli ittifakçılara atacağı tokadın zamanını bekliyor..'' diyorsunuz lakin zillet ittifakı, göçmenler, fiyatlar, dövizler, eyt konularını çok suistimal edip kullanacaktır ve en büyük silahı bu konular olacaktır. Bu konularda Cumhur ittifakı tedbirlerini almalıdır. Ali beye teşekkürler.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce düşmanlarımızı analiz edersek; Yetmiş peygamberi ŞEHİD etmiş ruhban sınıfı azgın sapkın yahudi, önce insanları aslanların önüne canlı atmış vahşi roma edeniyeti ! hiç bir zaman hristiyan olmamış hristiyanlığı putperestliğe uydurmuş, teknolojik gelişmeyi medeniyet diye yutturmuş kendini insanlığın efendisi olarak görüp kendinde soykırım sömürge hakkı gören yamyam vampir haçlı batı, ve onların piyon kukla uşak ajanı olan vs. millet ittifakı dedikleri millet de hangi millet ? Üzerimize çullanan haçlı sürülerinin milleti, gönüllü haçlı artıkları satın alınanlar cellat'ına aşık mazoşistler hayat tarzı yüzünden katılan frankeştayn mankurt zombi robot takımı vs.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifakı bu millete HDP'yi yutturamayacağını anlayınca bir taraftan CHP, "HDP agzı ile konuşup onların her istediğini kabul" havasına girerken, diğer taraftan İYİ Parti ; sanki onlardan uzak ayrı bir görüntü vererek, Babacan ve Davutoğu, Karamollaoğlu vs sağ taraftan oy alma girişimine yöneldi. Sonra Voltranı oluştururuz havasında bir strateji?? Sonunda hepsi "Bu defa hükümeti darbe ile değil muhalefetle yıkacağız, BAKIN İSTANBULU NASIL ALDIK" diyen BİDEN değirmenine su taşıyacak. Akşener'in İmamoğlunu FATİH SULTAN MEHMET'e benzetmesi boşuna değil..!!
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • azi 2 yıl önce Şikayet Et
    bu sahisin acele tedavi edilmesi lazim bu capsizin yaptiklari yeter
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kilicdaroglu korku ve panik pompalıyor siyasi cinayetten endisivarsa belgeleri cumhuriyet sağcılarına vermeli yalansa cumhuriyet savcıları kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatılmalı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlık
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Muhtar 2 yıl önce Şikayet Et
    tunceliden milliyetçi çıkarmı cevabım 2000 de bir 2000 kişide 1 kişi milliyetci çıkıyor bu yerden buradan dhkpc li ve pkklı gırla diyarbakırı geçti mardinle başa baş gidiyor tam bir pkk yatağı aynı zamanda
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani derler ya gündüz külahlı gece silahlı, bu güruh paşa'ya gündüz ayran veren gece eylem yapan teröristlerden, yani kardeşlerin birisi dağda birisi bağda birisi memur birisi terörist, girdiği kabın şeklini alan su gibi güce tapan güçlüye dalkavukluk yapan zayıfı ezen münafık zındık putperest vatan millet din düşmanı satılmış hain takımı !..
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Capla hama 2 yıl önce Şikayet Et
    Du bakalım nolecek...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sevim duran 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeşim
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ylç 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat