Toplumu kim geriyor, bir daha söyler misin, Kemal bey!
Toplumu kim geriyor, bir daha söyler misin, Kemal bey!
.

Yorumlar8

  • Trabzon 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayı ihsan bey aslında chp konuşarak vakit kaybetmek israftır. Allah cc israfı sevme . Fakat bu zihniyeti genç nesillere anlatmak elzem Allah cc yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamin kime hizmet ettiği belli ama önemli olan bu ülkedeki kimliğini yitirmiş insanlar topluluğunun bu kadar .... İlması
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet aklını peynir ekmekle mi yedi yoksa asıl salgın yediğin kaba pislemek yani Vatana ihanet, Vatan Millet İslam ve Müslüman düşmanlığı yapmak daha açık konuşacak olursak soykırımcı sömürgeci katil hırsız alçak batı hristiyan yahudi abd cıa fetö terör örgütünün kaset kumpasıyla ele geçirdiği illet zillet chpiphdpkk ihanet ittifakına oy veriyor, bunun akılla mantıkla bir açıklaması yoktur ancak ihanetle açıklanabilir !..
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • OSMAN GÜRSEL 2 yıl önce Şikayet Et
    tesbitler çok güzel.eline,kalemine ,diline sağlık.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı güçlü olduğu zaman hainleri yok ettiği için altı yüz yıl yaşadı, zayıflayınca hainleri yok edemedi gavurlar hainlerin desteğiyle Osmanlıyı yıktı, Mehmetçik her gün can verip ŞEHİD olurken, alçakça rezilce hainlik yapanlar idam edilmiyorsa, gerçekten beka ve kurtuluş savaşı yaptığımızın iyice inandırıcı olması için hainlere çok sert davranmalıyız, bu mukaddes savaşımızda şüpheler olursa gerekli önem verilmez zafer zorlaşır, yoksa ALLAHÜ TEALA korusun Osmanlı gibi özellikle iç düşmanını yani hainleri yok edemezsen onlar bizi yok eder, bu yüzden ve özellikle inandırıcı olmak için zaferi riske etmemek için hainleri yok etmeli idamı geri getirmeliyiz !..
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz bin yıldır bu toprakları nice milyon ŞEHİD vererek kanımızla mayaladık. Vatanın Milletin selameti için vatanımıza göz diken iç ve dış düşmanlara ibret, gözdağı ile korku salmak beka kurtuluş savaşında galip gelmek için idamı geri getirmek zorundayız başka çaresi yoktur !..
    Toplam 7 beğeni
  • hazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Algısı zayıf bir topluma dönüşüyoruz, yada dönüştük. Ekranlarda görülen devlete ve millete yönelik bunca yalan, iftira, tehdit daha nice entrika dayatmaları seyredilirken gereken tepkiler gösterilmediği için; sosyal medyada ilk tweetindeki suç unsurlarını görüp hemen müdahale edilmediği için; yada gerçekten karanlık iç ve dış mihraklar(herkes biliyor muhalefet kim tarafından organize edilip birleştirilip fraksiyona dönüştürüldüğünü)' ın oyunu çoğaldığı için mukabele ve mukavemet yetersiz ve etkisiz kalıyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Darbecilerin sözcüsü olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, artık zıvanadan çıktı.. Bu kişi ülkemizde oy alabiliyor maalesef. Hem de aydınız diyenlerden.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat