O Parmak Senin mi Sanıyorsun?
O Parmak Senin mi Sanıyorsun?
.

Yorumlar9

  • Ayhan Küçük 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’deki muhalefetin özeti olmuş. Tesbit harika. Hepsi görevlendirmelerinin gereğini yapıyor. Tek merkezden organize, özellikle son dönemde bir bütünün parçası gibi ortak eylem planı çerçevesinde hareket ediyorlar. Ama arada bir açık veriyorlar. Ağızlarına sürülen balın etkisinden olacak…
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • A.Rahman Bayındır 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıyı çok beğendim kalemine güç kuvvet versin rabbim
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    İşaret ettiği tarihte Türkiye 10 “batılı ülke’ tarafından Kavala bahanesiyle tehdit ediliyor, o da Erdoğan üzerinden Türkiye’ye sallanan bu parmağın kendisine ait olduğunu sanıyor. İktidar hırsı ile şuuru kapanıp, azgın ve Türkiye düşmanı batılı yönetmen ve suflörlerin elinde zavallı ve hain duruma düşmek böyle bir şey işte.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları hala anlamasa da etrafımız nükleer silahları olan çin rusya abd tarafından çevrilmiş durumda, iran artık çin'dir yunanşstan artık abddir rusya zaten hem kuzeyde hem güneyde, ne var burada alçaklar, ama onlar biliyor ki Yüce İslam Dinini bin yıldır sancaktarı Selçuklu Osmanlı ve bugün de Türkiye'dir, Türkiye ve Türk Milleti İslamın son kalesi son ordusudur, o yüzden haçlı seferleri hiç kesilmedi, tek gelseler zaten şaşarım yedi düvel hep üstümüzse geldi, beka kurtuluş savaşındayız, ALLAHÜ TEALA yolumuzu açık eylesin kılıcımız keskin gazamız mübarek olsun amin.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler Üstad ! Hakikaten ne heyecan ne heyecan. 18 Ekim'i bekledik. Bir de ne görelim; ''Haçlı dünyasının 10 bürokratı, 28 Şubatçı TÜSİAD, CHP ve İYİ Parti el ele Sorosçu ''Kavala serbest bırakılsın !'' demediler mi? Eline emeğine sağlık. Harika bir değerlendirme !
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Tuğlu... 2 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah...
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Müftü ÇİMEN 2 yıl önce Şikayet Et
    Muazzam bir metin olmuş abi, eline zihnine diline gözüne sağlık. İyiki varsın, maşalkah barekallah..
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Okur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye parmak sallayanın değil parmağı eli kolu kırılsın.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • ahmet yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık.güzel bir yazı.ama bizim oralarda bir söz vardır.abesle iştigal ama özür başkalarını şeyi ile gerdeğe girilmez derler.bay kemal da başkalarının şeyi hareket ediyor elinde kalır.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat