Asker tezkeresinde apayrı telden çalanlar, anayasada nasıl buluşacak?
Asker tezkeresinde apayrı telden çalanlar, anayasada nasıl buluşacak?
.

Yorumlar12

  • ömer yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    çok isabetli bir yazı tebrik ediyorum.Herkes okumalı
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevap mı? ''Dün dündür bugün bugündür:''
    Cevapla
  • yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet yani sözde milletittifakı denilen milletle ilgisi olmayan beş benzemezin ağa babalarının elçileri ne diyebilirlerki ancak desteklerini bağlılıklarını ve saygılarını sunarlar vesselam
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu illet zillet ittifakı ülkeyi bölüp parçalamakla ülkeyi yıkmak için buluşurlar, ülkeyi gavur patronlarına teslim etmek için, hatta şeytanla bile işbirliği yaparlar, çünkü bunlar şeytanlaşmış insanlar veya insan şeytanlarıdır 1..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Trabzon 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın İhsan bey yine belgelerle şamarı yapıştırmışsın bir alim derki bir kişinini dost olup olmadığını anlamak için O kişiyle üç ay yaya olarak yolculuk yapman veya 3 yıl beraber yaşaman gerekir. Zaman değiştiği için bu bu sürelerde değişmişe benziyor. örnek Davutoğlu Babacan Bal ...... Yol arkadaşı olmayanlar rüzgar gülüne benzer. Allah cc yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Haci rahmeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatma kurtulan meclis kursusunde elini iyi partililerin gozune soka soka soylemedimi hadinizi bilin bugun bu koltuklarda oturuyorsaniz pkk ve hdp sahyesindedir demedimi iyi partiden ses çiktimi yok.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener’in yanında duran ve bir zamanlar Muhsin YAZICIOĞLU ile yol yürümüş AĞIRALİOĞLU ve milliyetçiliğinden asla şüphe duyulamayacak Koray AYDIN'ın gözlerine bakmak isterdim. "Bir elleriyle kurt işareti yaparken, saman altından HDP ile nasıl aynı safta olduklarını "Gözlerinin içine bakıp anlamaya çalışırdım..Gerçek milliyetçilerle, BİDEN değirmenine su taşıyan milliyetçilerin ayrılacağı köprüye geldik. Hadi bakalımmm tek tek geçin bu köprüden??!!
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    MİLLET İTTİFAKI STRATEJİSİ : Millet ittifakı bu millete HDP'yi yutturamayacağını anlayınca bir taraftan CHP, "HDP agzı ile konuşup onların her istediğini kabul" havasına girerken, diğer taraftan İYİ Parti ; sanki onlardan uzak ayrı bir görüntü vererek, Babacan ve Davutoğu, Karamollaoğlu vs sağ taraftan oy alma girişimine yöneldi. Sonra Voltranı oluştururuz havasında bir strateji?? Sonunda hepsi "Bu defa hükümeti darbe ile değil muhalefetle yıkacağız, BAKIN İSTANBULU NASIL ALDIK" diyen BİDEN değirmenine su taşıyacak. Akşener'in İmamoğlunu FATİH SULTAN MEHMET'e benzetmesi boşuna değil..!!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Cabrio Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    devletin parasını bu iki kişi ve menzil çalamaz
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Devran. 2 yıl önce Şikayet Et
    İp 114 tane faili meçhul cinayete ortak bu cinayet ler aydınlatılmadan bu kadın bir parti kurup bu milletin yüzüne bakıyor..Yüce Rahman bunun hesabını çok kötü soracaktır.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ali can 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum sizleri çok doğru ve gerçekçi , günümüzün muhalefetinin ve kuyruğunda olanların halini güzel anlatmışsınız halkımızın bu gerçekleri görmesi lazım.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ylç 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat