Önce siyaseti şimdi de devlet aygıtını ifsat etmek istiyor
Önce siyaseti şimdi de devlet aygıtını ifsat etmek istiyor
.

Yorumlar20

  • Düzen 2 yıl önce Şikayet Et
    Yinede kamuya bir çeki düzen verilse iyi olur laçkalık,yalakalık,tiribüne oynama, boşvermişlik had safhada,
    Cevapla
  • abdullah iyibilir 2 yıl önce Şikayet Et
    memur tehdidinde merkezde askerler var siz darbe yapmazsanız biz bir şekilde iktidara gelirsek ilk hesap soracağımız sizlersiniz diyor.bu ülkede onlarca darbe oldu olan darbelerin içinde malum parti baş roldeydi. hala o beklenti var ve tehdit edilenlerde askerler diğerleri o kadar önemli değil.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin deyişiyle kurumlar ahır diyor ,o üslup hic mi hiç yakışmadı ben CHP li secmen kardeslerimi bir dakikaligina dusunmelerini istiyorum ama samimi olmalarini istiyorum bu adam benom partomin başkanlığına yakisiyor mu yakismiyor mu
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mehmet ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin artık bu KK ile ilgili gereken yasal işlemleri yapması gerekiyor. Zira ekonominin durumu ortada. Malum pandemi ile birlikte içeriden ve dışarıdan parasal operasyonlar aldı yürüdü. Yüksek kurun 1 veya 2 hafta içinde gıda fiyatlarına yansıması olacaktır. Ciddi şekilde müdahale gerekiyor. sn. Erdoğan a çok güvenildiği için halkımız çareyi de çarçabuk ondan bekliyor. İnsallah çözecektir. Lakin ekonomi kurmaylarını değiştirmesinde fayda var. Necmettin ERBAKAN döneminin ekonomi danışmanlarını almasında fayda var. Yurt dışı gezileri haricinde ortalıkta görünmeyen onlarca danışman ne iş yapar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Üslubu beyan ayniyle insan bunların tarinde camileri ahıra dönüştürme ezani değiştirme milletin malına vergi diye el koyma zulüm kuyruk kıtlık içki zina heykel hep vardır
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu vatanını satmaya hazır ve teşne bir müptezel, iptidai bir kişidir. Ülkemizi Sevr'e hazırlamaya çalışan bir haindir. Şu niye içeride bu niye içeride diyor ya aslında içeride olması gereken kişi kendisidir. HDP ve CHP kapatılmalıdır. İP'in durumu da ciddi değerlendirilmelidir. Ermeni Akşener de (yüz yıl kadar önce Diyarbakır Sur'dan sürülmüş Ermeni bir ailenin kız çocuğu, Amerika boşuna desteklemiyor) Kılıçdaroğlu'ndan (o da Ermeni, annesinin adı Yemuş, bu bir Ermeni ismi) aşağı olmayan bir Amerikan kuklasıdır. Kılıçdaroğlu'nun ülkemizin geleceğiyle oynamasına müsaade etmek te vatan hainliğidir, göz yumulmamalıdır.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Vurucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye çadır devleti değil, eninde sonunda bu müptezel hainlerden hesap soracak, fil gibi ağır hareket eder, bastığı yeri göçürür...
    Toplam 1 beğeni
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın maalesef ülke geçmişte kripto ermeniler tarafından talan edilmiş, özellikle 1940-1960 Türkiyesi'ne bakılırsa daha iyi anlaşılır...
    Toplam 1 beğeni
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende ABD bunları niye bu kadar çok seviyor destekliyor diye kendi kendime boşu boşuna sorup duruyormuşum! Adamlar adamlarını yüzyıllardan takip ediyorlar.
    Toplam 1 beğeni
  • MHC 2 yıl önce Şikayet Et
    Seviyesinin en dine vurduğu adam. Her türlü melanet bunda. Rabbime havale ediyorum.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Türkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet kurumlarını ahıra benzeten kim ise hayvan da odur dostum.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Safa 2 yıl önce Şikayet Et
    Özürü kabahatlerinden büyük bunların. Açılımı şu: Siz haketmeseydiniz biz camileri ahıra çevirmezdik. Haale bakın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Duru 2 yıl önce Şikayet Et
    Kilictaroglu senin genel mudur oldugun donemde hastaneler Ahır gibiydi ve Ahirlar daha temizdi. Şimdi Türk milleti değerlerini kazandı. Şimdi millete ve memurlara yalvariyorsun yapmayın diye. Aynaya bak aynaya çekil git layık olduğum yere.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Vatan Sever Riza 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kılıçtaroğlu sorunuzun cevabı çok açık ve çözümüde kolay. Siz ve yalaka destekcileriniz AYNAYA BAKTIĞINIZDA sorunun cevabını bulursunuz. Ama iyi bakın.Görmek için bakın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Camileri ahıra çevirenler şimdi de kamu kurumlarını ahıra benzetiyorlar bunların cibiliyetinde ahırcılık var. Devleti yönetmeye talip olacaklarına önce hayvan ahırlarındaki hayvanları tımar etsinler.
    Cevapla
  • Haso 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu kilolemi gramlamı dünyaya ALLAHım yaratın bu faydasızı baritakip et böyle bir parti başkanı dünya tarihine yazılsınki yok yalan çirkeflik vatan sevgisi yok gerisini sizntamamlayın
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yiğitçe 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru söze ne demeli
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanılmıyorsun sayın Hasan Öztürk, ancak şu CHPKK nın başındaki zata sayın diyip durmayın valla Turgaya da sanada bozuluyorum haaa..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat