Helalleşmeye hangi kapıdan başlamalı
Helalleşmeye hangi kapıdan başlamalı
.

Yorumlar22

  • Enteresan 2 yıl önce Şikayet Et
    Cogu zaman muhalefette olmalarina ragmen geride bu kadar hellalesilmesi gereken magdur birakmasi enteresan. Iktidar olurlarsa demek ki ....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Bircihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz hala anlamadınız helallesmek isteği türk halkı değil kürt halk dersimli ler 60 da 80 de Diyarbakır ceza evlerinde işkence gorenlerlerle faili meçhuller de öldürülen Kürtler le helallesmek istiyor pkk ile helallesmek istiyor ceza evlerinde Atatürkcu kimligi altında bu milletin sağ zihniyetin uğradığı zulum madurlari ile helallesmek istiyor baş örtüsü takmazsin deyip okullara alınmayan kardeşlerimizden oğlunun yemin törenine alınmayan asker Anaların dan helallesmek istiyor ama en çokta dediğim gibi hdp den helallik istiyor
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ali yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    "efendim nereden bilecekti lütfü tukkan adamın şehit yakını olduğun"demekki küfretmek serbest sadece şehit yakınlarını ayırmak gerek işte chp zihniyeti bu HELALLEŞECEKMİŞŞŞŞŞ.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Osman s 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğ. Önce şehit ve gazilerimiz ile namuslulardan helallik isteyip kendisinin namuslu olduğunu ispatlasın. Sonra da diğerlerine sırayla başlasın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    bunamış
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • açık 2 yıl önce Şikayet Et
    Chpliden samimiyet bekleme. İBByi almadan önce de bir sürü söz verdiler hepsinin üstüne yattılar. Yan gelip yatıyorlar kebap partilerinde İBByi yiyip göbek büyütüyorlar. Hizmetleri altyapıyı işletemiyorlar işletmeye de niyetleri yok.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Selamünaleyküm Hasan Bey. Bugün bir yazıda "Lütfü Türkkan silahını çekip Şehidin Abisini vurmadığına şükür mü etmeliyiz" şeklinde bir yazı okudum. Hasan bey biz Anadolu çocuğuyuz. Keşke vursaydı inanın adamın yüzüne karşı senin bacını....... demeseydi daha iyi idi. Silahın açtığı yara o günlüktür, lakin küfür ömür boyu kalıcıdır. bu böyle biline.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce İ.B.B den hamasetle attıgınız 14.Bin kişiyi işlerine geri alında helalleşin fazlaydı israftı onun için attık diyorsanız 45. Bin kişi daha işe neden aldınız helalleşmek lafla olmaz kimiz sırtına vurduysam gelsin sırtıma vursun demekle olur...bunlar kul hakkı bilmez bunu hep gördük içi boş laflara gerek yok.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • REİS 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce pensilvanya, kandil, hdp ve iyi partiden
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    bence israilden baslasın.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Garip 2 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzda kahve yudumlayıp belgesel izler gibi tv izleyenler mücadeleden bahsedemez. Helalleşmekten hiç bahsedemez.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal ve Helallik kavramları İslamın içinde olan bir kavramdır. İslam çemberinin dışında olan bir kişi için sadece siyasi bir malzeme olabilir onun ötesine geçmez.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • YAVUZ 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu denen şahsiyetin Türkiye Cumhuriyetıne yapacağı en büyük iyilik bir an önce insan içine çıkmaktan vazgeçmesi. Zira gördükçe sesini duydukça sinirim tavan yapıyor.
    Cevapla
  • Haktan Yana 2 yıl önce Şikayet Et
    KK Oğlunun binlerce Şehit Ailesi ve sayıları milyonları geçen şehit yakınları ile helalleşmesi mümkün değil. En iyisi o öncelikle, partisinde taciz ve tecavüze uğrayanlar ve yakınlarıyla helalleşsin!. Belki haklarını helal ederler..
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Seçimlere yaklaşınca müslüman olduğunu hatırlayanlara hakkım varsa haram olsun
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat