Mevcudu bile koruyamayan “yeni belediyecilik” üzerine bir sabah vakti düşündüklerim
Mevcudu bile koruyamayan “yeni belediyecilik” üzerine bir sabah vakti düşündüklerim
.

Yorumlar10

  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende olumsuzlukları gördükçe diyorumki adamların yaptıklarını bile bakamıyorlar işletemiyorlar. Yazık oldu. Audi a8 bir şaklaban 124 bis e yenildi. Tabi bizimde büyük günahımız var hak ettik.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ünal Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Hasan Bey, İstanbul'da yaşıyorum. Görüşlerinize katılıyorum. Ancak İstanbul'u altın tepsi içinde bunlara teslim edendüşünce ve davranışta bulunanlar hakkında bir şey yazmamışınız. ben bir yazı hazırlasam yazınuın an konusu İstanbul'u teslim edenler hakkında yazardım. Viyana'yı kuşattığı halde alamayan devrin en büyük komutanı Merzifonlu Kara Mustafa canıyla ödemiştir. İstanbul'u teslim edenlere tenzili rutbe yapılacakken taltifi rütbe yoluna gidilmiştir. İşte İmparatorlukla devlet arasındaki fark bu bence..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • S. D.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet Hasan abi; maalesef İstanbul da yaşayanlar işlerin ne kadar kötüye gittiğinin henüz tam farkında değiller. Eski bir İBB personeli olarak sadece Mezarlıklar Md.lüğündeki hizmetlerden vatandaş memnuniyetinin iki yılda %98 den %50 nin altına düştüğüne şahit olduk. Ama İstanbullu daha hizmet eden le etmeyenin farkını tam anlayamadı....
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • ahmet1 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'a 25 yıllık büyük hizmetleri olan akpartinin adını anmamak yakışmadı tıpkı şehit bacılarına küfreden parti başkanının hdpyi PKK'nın yanında konumlandırıyorum demesini defalarca çok değerli buluyorum demenizin yakışmadığı gibi, kurtların kuzu postuna bürünmesi nezamandan beri değerli oluyor!? Saygılar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Zırt Kuşağı 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'un üç yıl önceki halini de biliyoruz, fazla da abartmayın. Şehir tıklım tıklım beton yığını haline son üç yılda gelmedi heralde.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Zırt kuşağı yazıyı okumamış mevzuyu anlamamışsın
    Toplam 3 beğeni
  • Yazık 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen hakettiginle kal,
    Toplam 1 beğeni
  • Turasali 2 yıl önce Şikayet Et
    3 yıl önce her şey güllük gülistanlık demiyor yazıda. 3 yılda mevcudu koruyamadıkları gibi daha da geriye gitti ve sorunlar arttı diyor yazıda Zırtaboz. Anlamak değil maksadınız. Kör, sağır ve dilsiz olmuşsunuz vesselam.
    Toplam 6 beğeni
  • İsmail Kasım 2 yıl önce Şikayet Et
    Temel atma yerine temel atmama töreni yapıp Avrupa'nın en büyük ileri biyolojik arıtma tesisini yapmayanları savunmuyorsunuz herhalde. Dünya'daki bütün dev şehirler beton yığınıdır. New York gökdelenler şehridir. Bir tek merkez park vardır hava alacak, bir de bazı sahilleri. Ondan çok daha fazla park İstanbul'da mevcut. Evet beton yığınıdır büyük şehirler ama bunu yapanlar siz ve bizleriz. Belediyeninse hizmet üretmesi gerekir. Daha önce planlanana hizmetleri bile durduranlara da belediyeci diyorsanız siz bilirsiniz.
    Toplam 7 beğeni
  • bülent duman 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat