Smith-Keynes iflas etti, yeni ekonomi teorisi!
Smith-Keynes iflas etti, yeni ekonomi teorisi!
.

Yorumlar7

  • hazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Faiz bir üretim değil bilakis bir soygundur. Yıllardır bu soyguna müdahale edilmedi çünkü soyguncular faizi kullanıyorlardı. Ekonomiyi dolara bağlı hale getirenler bu soygunun ortağıdır. Aslolan üretim mi, faiz mi? Reise göre üretim, ihracat , istihdam. Faiz lobilerine göre faiz, dolar, vurgun soygun. İstemek zillettir ve kazanmak izzettir. Allah milleti aziz kılmak için çalışanlara yardım etsin. Dış güçlerden dolar faiz enflasyon zilletine sarılanların tuzaklarına fırsat vermesin.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    hani Said- Nursi Hz. KSA'nin inatçı kafirleri tarif ederken " muannid feylesof " buyuruyor ya, bunlar da öyle, eskiden komünist ideoloji vardı, komünizm mi kaldı ama bizde muannid dinozorlar hangi gezegenden geldiği belirsiz yaratıklar var, biraz açarsak soykırımcı sömürgeci katil hırsız alçak haçlı yahudi uşağı ermeni yahudi dönmesi ırkçı mezhebçi bölücü terörist dostu dinsiz imansız kitapsız vatan millet İslam ve Müslüman düşmanı hain gavur sürüsü var, bunlarla değil beka kurtuluş savaşı birlikte yaşanmaz bile !..
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Fıkra bu ya, öğretmen öğrenciyi tahtaya kaldırıp sorduğu soruları bilemeyince öğrenci iyice bunalmış ve demiş ki, öğretmenin sen bunların hepsinin cevabını biliyorsun ama gavurluğundan soruyorsun, hani kurtla birlikte koyunu boğazlayıp çobanla yiyip sahibiyle yas tutan gibi, kıssadan hisse o çakallar neyin ne olduğunu domuz gibi biliyorlar da gavurluklarından susuyorlar, onlara demek lazım ki; bre densizler bre hainler bre gavurlar !..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bayram öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine döktürmüşsünüz üstad.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan Reis hep Allah'ına güvendi sebeplere sıkı sıkı yapıştı Allahın izniyle de hep başardı. Ekonomi bilimi penceresinden bakınca dövizin düşmesi gerekirken artıyor. Demek ki burada gerçekten bir operasyon var. Muhalefetin paniklemesi ve acelesinin sebepi bu operasyonun sürdürülebilir olamayacağından ve kulağına operasyonu yapanlar tarafından fısıldandığından olsa gerek bunu gördükleri için erken seçimde erken seçim diye tutturdular.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali beye teşekkürler.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ylç 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat