Kazakistan bizim de meselemiz ama kimsenin gazına da gelemeyiz
Kazakistan bizim de meselemiz ama kimsenin gazına da gelemeyiz
.

Yorumlar6

  • Leylaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben su an o bu su ulkeden once Turkıyeyı dusunuyorum Turkıye zarar gormesın
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkistanın özellikle de Kazakistanın bizim gibi şanssızlığı bulunduğu bölge itibariyle rusya ve çin arasında olması ve dahası petrol doğalgaz özellikle de uranyum yataklarından dolayı abd rusya çin ab gibi bütün yılan çiyan akrep ve sırtlanların gözü burada, rahat bırakmayacakları belliydi, rus nüfus da cabası, filler tepişir çimler ezilir, abd müttefikleri olan terör örgütleri fetö deaş itleriyle darbe yaptı rusya'ya gün doğdu, önemli olan bizim ne yapacağımız, zaten birliği kurmakta geç kaldık, bugüne kadar askeri birliği bile kurmalıydık !..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Doğruya doğru 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz trump'la dost olduk bize ekonomik operasyon çekti, putin'le dost olduk Kırım Suriye Libya şimdi de Kazakistan Bosna Hersek ve daha kim bilir nerelerde karşımıza çıkacak " Kafirlerle dost olmayın " buyruluyor ya atalarımız onu çok güzel Tefsir etmiş aslında " Ayıdan post gavurdan dost olmaz " demişler, bu pek bir şeye yaramayan " dost " politikasını bıraksak mı acaba ?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani hazar bölgesinde GÜVENLİK TÜRKİYEDEN başlıyor. Özellikle Türkiye nin Polis gücü ile oralarda AKSAÇLI TÜRKMEN beyi olarak (yumuşak güç)bayrak göstermesi; gerekliliği bu bilgiden besleniyor. Ve Türkiye politikası "oyun teorisindeki tutsak ikilemi/hapishane(coğrafya kaderdir) açmazı"... Hindistan-Rusya ve Türkiye arasında oynanıyor. Rusya Türk devletleri birliğinin hukuki statüsünü de kabul etmiş olacak..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki sayın yazar ben de soruyorum; rusyaya teslim mi olalım ?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Doğrucu Davud 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabii ki rusya ile savaşmayalım ama, o zaman sormazlar mı biz bu Türk Devletleri Teşkilatını niye kurduk diye, tv yorumcuları uzmanlar söyleyip duruyordu; Türkistanı karıştıracaklar diye, ki burada kalmayacağı söyleniyor, buna karşı tedbir alındı mı ? A, B, C planları var mı ? Gerek Kazakistan ve gerekse Bosna Hersekle ilgili ?! Yoksa göç yolda mı düzülür ?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat