EASTMED sonrası Türkiye ve Doğu Akdeniz
EASTMED sonrası Türkiye ve Doğu Akdeniz
.

Yorumlar6

  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    On puanlık uzmanlık sorusu sorsak ve mesela desek ki abd suriye'de menbiç'i ve tel rifat'ı niye bize değil de rus'lara teslim etti ? abd ve rusyayı birleştiren israil ve oradaki ortodoks yahudiler ile rusyadaki oligark yahudilerdir, demek abd rusya ve Türkiye arasında rusyayı tercih ediyor, çünkü küfür tek millettir, çünkü haçlı seferleri bitmediği gibi haçlı yahudi seferlerine dönmüştür, lütfen uyanalım artık çünkü Türkiye İslam ve Müslümanların ordusu ve son kalesidir !..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    abd rusya'yı çevreliyor diyenlere soruyorum; wilson prensipleri, johnson mektubu, abd 27 mayıs 1960, 12 mart 1971, 12eylül 1980, pkk'ya kırk yıldır süren destek, muavenet zırhlımızın bombalanması, askerlerimizin başına çuval geçirilmesi, gezi kalkışması, diğer terör örgütlerini Türkiye'ye karşı desteklemesi, yunanistanı askeri üs haline getirmesi özellikle burnumuzun dibinde Dedeağaç vs. bunlar abd'nin hep rusya'yı çevrelemek için yaptıkları mıdır ? Yoksa Türkiye'yi parçalamak yıkmak için midir ?
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmet in maliyeti i,lan edilen 6 milyar euro gerçekte 15 milyar euro - taşınacak gaz yılda 10 milyar m3 - Bin m3 ü 200 dolardan 200 milyon dolar - başından hesap belli - yatırılacak paranın faizini karşılamaya yetmiyor satılacak gazın bedeli - fındık kadar beyni olan 100 milyon dolara gazı Mersin e getirip hali hazırda hazır hattan hem Türk pazarına verir hem avrupaya sevk eder. ABD nin dini imanı paradır - Para hesabı ortaya çıkınca kopiller ortada kaldı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Tarık Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    200 milyon değil 2 milyar eder
  • ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    yapacak çok işimiz var yolumuz hayırlı olsun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • eserli 2 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat